logo

Kağıthane’de EĞİTİM Ufuk DİLEKÇİ’ye Emanet

Kağıthane’de EĞİTİM Ufuk DİLEKÇİ’ye Emanet

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet ÇAYIR’ın 8 yıllık görev süresi bittiğinden dolayı yerine birçok başarılı projelere imza atan Sultanbeyli Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi Müdürü Ufuk DİLEKÇİ atandı.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Erzurumlu hemşerimiz Ufuk Dilekçi’ye, Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği (KADAD) Başkan Yardımcısı Secaettin Demli ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başarılar diledik. Kağıthane’yi ve eğitim sistemini konuştuk.

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk DİLEKÇİ, “Kağıthane her geçen gün gelişen büyüyen bir ilçe. Hizmetlerinden dolayı Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ’a ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN’e teşekkür ediyorum. Eğitimle ile ilgili ne talep veya ne ihtiyaç varsa yerine getirmek için gayret edeceğiz. Kağıthane’ye yeni okullar açmak ve eğitim kalitesini daha yukarlara çıkarmak için de var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Ufuk DİLEKÇİ Kimdir?

1979 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Erzurum Olur’ludur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara İli Etimesgut ilçesinde tamamladı. Üniversite hayatında Balıkesir Üniversitesi Turizm Otelcilik MYO, Anadolu Üniversitesi İİBF İşletme Fakültesi, Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor ABD Yüksek Lisans bölümlerini tamamladı. Halen Dumlupınar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor ABD Doktora eğitimi almaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığında ilk göreve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak başlamıştır. Daha sonra İstanbul Sultanbeyli Naim Süleymanoğlu Spor Lisesinin kurucu müdürlüğünü yaptıktan sonra 7 Şubat 2022 tarihinde Kağıthane’ye İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

Yazılı basın ve internet basınında eğitim, spor gibi birçok alanda köşe yazarlığı yapmıştır. Orta derecede İngilizce bilmektedir. Spor hayatı boyunca birçok ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılar kazanmıştır. Karete-Do gibi önemli bir spora bilimsel bakış açısıyla hazırladığı araştırmaları kitap haline getirmek istemektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atan Ufuk DİLEKÇİ’ye hayırlı olsun diyor başarılarının devamını diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
776 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.