logo

Kağıthane’de Erbakan Hoca Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kağıthane’de Erbakan Hoca Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kağıthane’de Erbakan Hoca Fotoğraf Sergisi Açıldı

Milli Görüş Hareketi’nin Merhum Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Erbakan Haftası (24 Şubat-2 Mart) etkinlikleri çerçevesinde bir kez daha anılmaya başlandı. Her yıl geleneksel bir hale getirilen anma etkinlikleriyle Erbakan’ın hayatı boyunca ortaya koyduğu fikirler bir kez daha topluma aktarılıyor.

Saadet Partisi Kağıthane Teşkilatı Hanımlar Komisyonu, “Erbakan Haftası” münasebetiyle 18 Şubat 2020 Salı günü Saat: 15:30’da 4. Levent Metro İstasyonu girişinde fotoğraf sergisi açtı.

Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın çocukluğundan vefatına değin önemli siyasi süreçleri, duruşunu, misyonunu ve Milli Görüş hareketini anlatan fotoğraf görselleri halk tarafından yoğun ilgi ve teveccühle karşılandı.

Sergiyi gezen vatandaşların gözünde Erbakan’ın hayatı film şeridi gibi geçerken, Erbakan Hocaya rahmet ve minnet eksik olmadı.

Fotoğraflardaki tebessüm, onurlu duruş,  D8, ağır sanayi hamlesi, açılan fabrikalar, Kıbrıs Barış Harekâtı, Büyük Filistin Mitingi daha birçok görsel in olduğu sergiyi gezen vatandaşlar: senin kıymetini bilemedik hocam dedi.

Kurulan stantta ise tanıtım broşürleri dağıtıldı ve halka lokma ikram edildi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1064 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.