logo

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma AK Parti’de Yapıldı

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma AK Parti’de Yapıldı

Kağıthane’de Geleneksel Bayramlaşma AK Parti’de Yapıldı

Kurban Bayram Töreni Kağıthane

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın öncülüğünde 2004 yılında başlayan ve geleneksel hale gelen siyasi parti temsilcilerinin, bir siyasi partinin ev sahipliğinde bayramlaşma töreni, Kurban bayramının ikinci gününde Ak Parti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan’ın ev sahipliği yaptığı programa Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan yardımcıları Hasan Çakır, Şaban Demirel, Başkan Vekili Meryem Tekbıyık, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, Ak Parti Gençlik kolları başkanı Mustafa Kaya, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halid Özgür Atak, MHP İlçe başkanı Ayhan Maden, Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Adem Mamaç, CHP Başkan Vekili Cabbar Kement, Demokrat Parti ilçe başkanı Hakkı Küçük ve DSP İlçe başkanı Orhan Altın, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve gazeteciler katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan

AK Parti İlçe Başkanı Sami İlhan, bizleri kırmayarak davetimize icabet eden Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve tüm siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum dedikten sonra “Sizlerle birlikte altı yıldır burada görev yaptım.  Aralık ayında yapılacak kongrede ilçe başkanlığı görevini kendi iradem doğrultusunda bırakıyorum. Sizlere ve bizden sonra gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu bayramlaşma töreni siyasi ve ilçe başkanlığı sıfatı ile yaptığım son programımdır.  Sokakta ve her zaman yine birlikte olacağız, birbirimize selam vereceğiz. Her şeyin siyaset olmadığının bilinmesini istiyorum. Tekrar hoş geldiniz, bayramınız mübarek olsun” dedi.

Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer

Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer, siyasi partiler arası bayramlaşma törenine ev sahipliği yapan AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür etti. Varıcıer, “Geleneksel siyasiler bayramlaşma programımızda herkesin bir katkısı var. Bunun inşallah önümüzdeki yıllarda devam etmesini diliyorum. Bizlerde güzel anılar bırakan şeylerin geleneksel hale gelmesi ayrı bir değer katıyor. Farklı farklı düşüncelerin bir masada konuşulabilmesi çok önemlidir. Bizler bugün birbirimizi büyük bir olgunlukla dinleyen bir durumdayız. Bu geleceğimize bıraktığımız en büyük mirastır. Yaşadığımız coğrafyanın sorunlarını görmezden gelemeyiz. Bu sorunlara bir çıkış noktası bulunacağına inanıyorum” şeklinde konuşarak parti temsilcilerinin Kurban Bayramını kutladı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kurban Bayramı yine dayanışma ve birlikteliği içinde barındıran bir gün oldu. Varlıklıların yoksulları gözeterek yaptığı yardımlarla, kesilen kurbanlarla bu dayanışma gözler önüne seriliyor dedi. Kağıthane’deki kardeşlik vurgusuna dikkat çeken Kılıç, Bizler 500 bin kişilik bir aileyiz. Her bayramda bir siyasi partinin ev sahipliğinde bütün siyasi partilerle bir araya geliyoruz. Farklı bir siyasi partinin bünyesinde görev almasına rağmen temelde herkesin amacı bu millete hizmettir. Ben bu vesileyle bayramlaşmaya katılan bütün siyasi parti temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Halid Özgür Atak

Saadet Partisi İlçe Başkanı Halid Özgür Atak, “Aranızda olmaktan çok mutluyum. Yaklaşık 2004’den bu yana partimde ilçe başkan yardımcılığı görevi yapıyordum. Şimdi İlçe Başkanıyım. Kurban bayramınızı tebrik ediyorum. Hakkın huzurun hakim olduğu nice bayramlara kavuşturulmasını diliyorum” diyerek kendisini tanıttı.

Siyasi partilerin ilçe temsilcilerinin sırasıyla söz alarak düşüncelerini dile getirdiği programın sonunda günün hatırası olarak toplu fotoğraf çekildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1650 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.