logo

Kağıthane’de Huzur Toplantısı Gerçekleştirildi

Kağıthane’de Huzur Toplantısı Gerçekleştirildi

Kağıthane’de Huzur Toplantısı Gerçekleştirildi

kagithanede-huzur-toplantisi-gerceklestirildi

İlçemizin öncelikli sorunlarına ve beklentilerine çözüm bulmak, Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşın istek ve şikâyetlerinin tespiti ve sorunların çözümüne yönelik her yıl düzenlenen Huzur Toplantısı bu yıl 14 Aralık Çarşamba günü Saat:10.00’da Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirildi.

Huzur Toplantısına Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, tüm birim amirleri, okul müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, spor kulübü temsilcileri, esnaflar ve yerel basın katıldı.

Kahvaltı ikramının ardından Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ve İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, konuklara hoş geldiniz diyerek “15 Temmuz ve son hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimiz dâhil olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa” dilediler.

Kağıthane’deki asayiş durumundan da bahseden Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan; Kağıthane’de 91 Mobese Kamerası var. Kağıthane Belediyesi’nin ise 300’ün üzerinde kamerası mevcuttur. Bu kameralarda inşallah bize bağlanacak. Bu sayede ilçeyi daha mükemmel kontrol edeceğiz” dedi. Taşkoparan, “Kağıthane’de 2015 yılına göre bu yıl suç oranları yaklaşık yüzde 10 oranında düştü. İlçedeki parklara kadar park timleri kurduk. Her okul için bir irtibat elamanı oluşturduk. 100 binin üzerinde GBT sorgulaması yaptık” dedi.

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, “İlçe Emniyet Müdürlüğümüze gayretli ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Tüm dünyanın gözü burada. Türkiye medeniyetin merkezidir. Türkiye’ye karşı saldırılar, planlar bitmeyecek ama bizim ülkemizin de çok güçlü olduğunu biliyorlar. Uyanık olmalıyız. Birlik ve kardeşlik içerisinde başaramayacağımız hiçbir sorun yoktur’’ dedi.

Tüm birim amirlerinin konularında sunum yaptıkları toplantı, konukların temennileri ve getirdikleri birçok çözüm önerileri ile son buldu.

Kaynak: Sadabad Haber

Etiketler: » » » »
1064 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.