logo

Kağıthane’de İlk Sokak İftarı Merkez Mahallesinde

Kağıthane’de İlk Sokak İftarı Merkez Mahallesinde

Kağıthane’de İlk Sokak İftarı Merkez Mahallesinde

Ramazan İftarı Hasbahçe

Ramazan ayı boyunca 19 farklı mahallede sokak iftarları kuracak olan Kağıthane Belediyesi, binlerce vatandaşı iftar sofrası etrafında buluşturacak.

Kağıthane’nin 19 mahallesinde her gün kurulan iftar çadırlarında binlerce kişi iftarda buluşacak. Ramazan’ın birinci günü iftarını Kağıthane Merkez Mahallesi’nde açacak olan vatandaşlar, daha sonra Hasbahçe’ de düzenlenen etkinlik alanında buluşacaklar.

İlk gün Merkez Mahallesi Sokak iftarının yanı sıra Hasbahçe’de binlerce kişiye iftar yemeği dağıtacak Kağıthane Belediyesi, birçok ünlü ismi, iftar sonrası sohbet programlarında vatandaşlarla buluşturacak. İftar öncesi sohbet programlarının da yapılacağı Hasbahçe Etkinlik alanında ayrıca tasavvuf konserleri de düzenlenecek.

Ramazan iftarı Fazlı Kılıç

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan’da da komşularımız ile iftar çadırlarında buluşuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde oruçlarımızı açmanın feyzini yaşıyoruz. İftar çadırlarının kurulmasına belediye olarak ayrı önem veriyoruz. Çünkü iftar çadırları halkımızın bir araya geldiği, yakınlaştığı, dostluk ve arkadaşlık ilişkileri kurduğu mekânlar haline geldi. Eski ramazan kültürünün yaşatılması ve gelecek nesillere ulaştırılması için iftar çadırlarının yanında ramazan etkinlikleri de düzenleyeceğiz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
3722 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.