logo

Kağıthane’de Kedi Yerleşkesi Açıldı

Kağıthane’de Kedi Yerleşkesi Açıldı

Kağıthane’de Kedi Yerleşkesi Açıldı

Kağıthane Belediyesi Kent Konseyi Havyanseverler Meclisi tarafından oluşturulan yeni Kedi Yerleşkesi, sokağa terk erilen ve rehabilite ihtiyacı duyan kedilere daha rahat yaşam koşulu sunacak.

 

Açılışı 17 Şubat Dünya Kediler Günü’nde yapılan yerleşkenin içerisinde, her biri 16 odalı 2 büyük kedi evi, kediler için oyun grupları, aydınlatma aksesuarı, kedilerin devamlı su ihtiyaçlarını karşılaması için su tesisatı ve diğer donatılar bulunuyor.

Kağıthane Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Hayvan Rehabilitasyon Birimi de bir personelini, yerleşkenin düzenli temizlenmesi ve kedilerin beslenmesi için görevlendirdi.

Kağıthane’de 500 bin kişilik bir aile olduklarını dile getiren Başkan Kılıç, sokak hayvanlarına ve çevreye sahip çıktıklarını ifade ederek, “Çevremizi gelecek nesillere en iyi şekilde teslim edebilmek için her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Hayvanseverler Meclisimiz ve çocuklarımız burada büyük gayret gösteriyor” dedi.

17 Şubat Dünya Kediler Günü’nü de kutlayan Başkan Kılıç, sokak kedilerine nezih bir ortamda ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Açılışta, Ali Fuat Cebesoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin sokak hayvanları üzerine hazırladığı resim sergisi beğeniye sunuldu. 

Etkinlik, Başkan Kılıç’ın öğrencilere kedi evi, mama ve mama kabı dağıtmasıyla sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2406 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.