logo

KAĞITHANE’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELLİ OLDU

KAĞITHANE’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELLİ OLDU

KAĞITHANE’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELLİ OLDU

Kağıthane Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki kurban kesim alanlarını belirledi. Çevre temizliği ve hijyen konusuna önem veren Kağıthane Belediyesi, bayramda olumsuz görüntülerin yaşanmaması için bir dizi tedbirler aldı. Bu kapsamda, vatandaşların kurbanlarını daha kesmeleri için ilçenin çeşitli noktalarında kurban kesim alanları oluşturuldu.

Kurban Kesim Yerleri:

Pazar yerleri kurban kesim alanları oldu.

Anadolu Caddesi viyadük altına kurulan kurban satış yerinde oluşturulacak alan, Çağlayan Mahallesi’ndeki pazar yeri ve Vasfi Çobanoğlu eski okul yeri, Seyrantepe, Gürsel, Talatpaşa, Nurtepe Pazar alanları ile Hamidiye Mahallesi Arıcılar mevkiindeki İstanbul Özel Eğitim Uygulama Okulu yanındaki açık alan, kurbanlarını kesmeleri için vatandaşların kullanımına sunulacak.

Temizlik ve hijyene oldukça önem veriyoruz

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Belediye olarak Kurban Bayramı öncesi gerekli tedbirleri almaya devam ediyoruz. Kurban ibadetinin temiz bir ortamda gerçekleştirilmesi için çalışıyoruz. Bu sene koronavirüsle mücadele kapsamında daha tedbirli olmalıyız. Temizlik ve hijyene oldukça önem veriyoruz. Mahallelerde belirlenen pazar yerlerini kurban kesim alanı olarak belirledik. Vatandaşlarımız belirlenen yerlere ve kurallara uymaya davet ediyorum ’’ dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2002 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.