logo

Kağıthane’de Meyve Suyu Paketinde Eroin Ele Geçirildi

Kağıthane’de Meyve Suyu Paketinde Eroin Ele Geçirildi

Kağıthane’de Meyve Suyu Paketinde Eroin Ele Geçirildi

Kağıthane’de yapılan uyuşturucu baskınında, ekipler şoke eden bir durumla karşılaştı. İkamette yapılan aramada meyve suyu paketi içerisine gizlenmiş halde 317,30 gram, evin içerisinde 210,93 gram olmak üzere toplamda 532,93 gram eroin ele geçirildi.

Bir süre önce alınan bir ihbarı değerlendiren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotimler, Kağıthane Hürriyet Mahallesinde bir adreste uyuşturucu satışı yapıldığı ve evin zula olarak kullanıldığı bilgisinin edinilmesi üzerine tespit edilen eve baskın yaptı. İkamette yapılan aramalarda ise; meyve suyu paketi içerisine gizlenmiş halde ve evin içerisinde toplam 532,93 gram eroin ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kâğıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince “Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti” konusu ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında şu açıklamada bulunuldu:

İlimiz Kağıthane ilçesi Hürriyet Mahallesinde bir adreste uyuşturucu satışı yapıldığı ve evin zula olarak kullanıldığı bilgisinin edinilmesi üzerine 30.10.2019 günü saat 14.00 sıralarında gerçekleştirilen operasyonda; Servan O. (21) ve yaşı küçük şahıs F.K. yakalanmış, F.K. isimli şahsın üzerinden 4.70 gram, ikamette yapılan aramalarda ise; meyve suyu paketi içerisine gizlenmiş halde 317,30 gram, evin içerisinde 210,93 gram olmak üzere toplamda 532,93 gram eroin ele geçirilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan ve 31.10.2019 günü adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Servan O. tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, F.K. isimli yaşı küçük şahıs ise Savcılıktan serbest bırakılmıştır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1539 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.