logo

Kağıthane’de “Mihrap ve Minberde Gençler Var” Etkinliği Yapıldı

Kağıthane’de “Mihrap ve Minberde Gençler Var” Etkinliği Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ve Kağıthane İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “Mihrap Ve Minberde Gençler Var Ve Camiler Gençler İle Daha Güzel” başlıklı proje kapsamında 19 Mayıs’ta gençler camilerde hutbe okudu, müezzinlik yaptı, cuma namazını kıldırdı.

Gençlerin milli ve manevi duygularla yetişmeleri için çeşitli faaliyetler organize eden Diyanet İşleri Başkanlığı, geleceğimizin teminatı olan gençleri cami cemaatiyle buluşturdu.

Cuma Namazı Kıldırdılar

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Kağıthane’de 4 camide Kur’an okudu, hutbe irad etti, müezzinlik yaptı ve namaz kıldırdı.

Kağıthane’de Mihrap ve Minberde Gençler Var

Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Cuma günü Cuma Namazında; Telsizler Mahallesi Gültepe Merkez Camiinde Minberde Hutbeyi Mehmet Mahir Karadağ okurken Müezzinliği Fuad Sheikheh yaptı. İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Ayetullah Coşkun ise Mihrapta Cuma Namazını kıldırdı.

Harmantepe Merkez Camiinde; Bilal Erbaysal hutbe okuyarak Cuma namazını kıldırdı. Müezzinliği ise Adil Pekşen yaptı. Hafız Yasin Enül de Kur’an tilaveti gerçekleştirdi.

19 Mayıs’ta mihrap ve minberler, gençlerle süslendi

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Sultan Selim Mahallesi Merkez Camiinde ve Hamidiye Mahallesi Ulu Camiinde Cuma namazında görev aldı.

Ekrem Cevahir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Cuma günü Cuma Namazında; Hamidiye Ulu Camii’nde Ahmet Eren Çukuryurt Hutbe okuyup namaz kıldırdı. İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Muzaffer Aktürk ise Kürsüde vaaz etti. Sultan Selim Mahallesi Merkez Camii’nde ise Ömer Faruk Şen, Hamza Bozkurt ve Yusuf Yalçın Cuma namazında görev aldı. 

Vatandaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek sürekli hale gelmesinin çok faydalı olacağını ifade ettiler.

Kağıthane İlçe Müftüsü Adem Karadeniz, cuma namazında hutbe okuyan, müezzinlik yapan ve Cuma namazını kıldıran imam hatipli öğrencileri tebrik etti.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

525 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.