logo

Kağıthane’de Öğretmenler Arası Yüzme Yarışması Yapıldı

Kağıthane’de Öğretmenler Arası Yüzme Yarışması Yapıldı

Kağıthane’de Öğretmenler Arası Yüzme Yarışması Yapıldı

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ilk kez düzenlediği Öğretmenler arası yüzme yarışması Kağıthane Belediyesinin ev sahipliğinde 26 Kasım Pazartesi günü Saat:13.00’de Yahya Kemal Spor Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Kağıthane’de ilk kez düzenlenen öğretmenler arası 50 metre serbest yüzme yarışmasına farklı okullardan 12 öğretmen katıldı. Yarışma sonunda Gültepe İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Turgay ERTÜRK birinci olurken, Çözüm Koleji’nden Kahraman KAYGUSUZ ikinci, Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ahmet SÜMER ise üçüncü oldu.

Yüzme yarışında derece alan öğretmenlere madalyalarını Kağıthane İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Kurt verdi. Kurt, öğretmenlerin başarılarıyla öğrencilere model olduğunu belirtti.

Yarışma ödül töreni sonrası çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Konu hakkında görüş aldığımız Gültepe İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Turgay ERTÜRK, “1991 yılında Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atandığım güzel ilçemizde 10 yıldır müdür yardımcısı olarak hizmet vermekten dolayı mutluyum” dedi.

Ertürk, “Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arası çeşitli sportif yarışmalar yapmaktadır. Bu yıl ilk kez  yüzme yarışlarının yapılması aynı zamanda beraberinde benim de hayatımda ilk kez yüzme yarışlarına katılmama neden oldu. Yarışta ikincilik kazanan Çözüm Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Kahraman Kaygusuz’un yıllardır beraber mesai yaptığımız öğretmen arkadaşımın oğlu çıkması beni ayrıca mutlu eden olay oldu” dedi.

Ertürk, “Halkımıza büyük hizmetler sağlayan Kağıthane Belediyesi başta olmak üzere Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve bu organizasyonlarda görev alan koordinatör öğretmen arkadaşlarıma en derin şükranlarımı sunuyorum. Yüzmenin yaşı olmaz, yüzme her yaş grubuna hitap eden mükemmel bir spor dalıdır. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize tavsiye ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
5734 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.