logo

Kağıthane’de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Kağıthane’de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Kağıthane’de Ramazan Etkinlikleri Dolu Dolu Geçiyor

Kağıthane Belediyesi’nin geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Hasbahçe Söyleşileri ve etkinlikler Hasbahçe’de sahur vakitlerine kadar dolu dolu devam ediyor.

16 Mayıs Çarşamba günü Kur’an-ı Kerim ve İlahiler ile başlayan etkinlikler, söyleşi, şiir dinletileri ve sohbetler bir ay boyunca sürecek. Çocuklar için de her akşam ayrı ayrı gösterilerin yapılacağı Hasbahçe, Kağıthanelilerin en uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Kağıthane Belediyesi, komşuluk ilişkilerini pekiştirmek ve bu ayın bereketini iftar sofralarında birlikte paylaşmak için Ramazan boyunca 19 mahallede binlerce kişiye mahalle iftarları düzenleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kağıthane’de eski Ramazanların yaşatıldığının altını çizerek, Ramazan’ı Kağıthane’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu, Ramazan ayı boyunca birbirinden değerli konuklarımızla söyleşi, şiir dinletileri, sohbetler ve eğlenceli şovlar ve sürpriz etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Fazlı Kılıç, herkesi İstanbul’un şehir merkezindeki önemli mesire yerlerinden biri olan Hasbahçe’deki etkinliklere davet ediyorum dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

679 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.