logo

Kağıthane’de Spor Müdürlüğü Açıldı

Kağıthane’de Spor Müdürlüğü Açıldı

Kağıthane’de Spor Müdürlüğü Açıldı

Kağıthane Spor Müdürlüğü

 

Kağıthane Belediyesi Kağıthane’de tesisleşme ve amatör spor kulüplerine yardım açısından İstanbul’un sayılı ilçelerinden birisidir. Kağıthane’de modern 8 çim futbol sahasının yanı sıra amatör sporlara yönelik her branşta tesisi mevcuttur. Güreş, atletizm, voleybol, basketbol, yüzme, yağlı güreş ve cirit sahaları, akla gelen her alanda imkân mevcuttur. Belediye özellikle tüm amatör futbol kulüplerine mükemmel imkânlar sunmaktadır. Maddi ve malzeme yardımlarının yanı sıra her kulübe taşıyıcı servis imkânı bile vermektedir.

Levent Dirice

Kağıthane Belediyesi spora böyle imkanları sunarken 500 bin nüfuslu Kağıthane ilçesinde böyle bir spor müdürlüğü gerekliydi. Nihayet Kağıthane Belediyesi Haziran ayından itibaren Spor İşleri Müdürlüğünü açtı ve müdürlüğüne Levent Dirice getirildi. Kağıthane Spor İşleri Müdürlüğü Yahya Kemal Spor Kompleksinde hizmet vermeye başladı.

Spor gibi önemli bir sektör ve hemen herkesin sevdiği, takip ettiği bu alanla ilgili boşluk nihayet giderildi. Spor Müdürlüğü’nün kurulması işleri daha da kolaylaştıracak ve hizmeti hızlandıracaktır. Kağıthane’de Spor İşleri Müdürlüğünün açılması herkesi memnun etti.

Hasbahçe Gazetesi olarak Spor İşleri Müdürlüğümüzün hayırlı olmasını diler Müdürlüğe seçilen Levent Dirice’yi tebrik ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
2392 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.