logo

Kağıthane’de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kağıthane’de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kağıthane’de Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Kağıthane Toplu İş Sözleşmesi

Kağıthane Belediye Başkanlığı ile Hizmet-İş Sendikası İstanbul 1 Nolu Şube Başkanlığı’nın yürütmüş olduğu, Toplu İş Sözleşmesi 08.08.2014 tarihinde taraflar arasında imzalanarak yürürlüğe konuldu.

2 yılı kapsayan sözleşmeye göre birinci ve ikinci altı ay işçilerin ücretlerine yüzde 7 zam yapılırken, ikinci yıl için ise enflasyon oranında zam yapılacak. Kağıthane Belediyesi’nde düzenlenen programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Hizmet-iş Sendikası İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Güleş, Hizmet-iş Sendikası adına İstanbul 1 Nolu Şube Denetim Kurulu Başkanı ve İşyeri Baştemsilcisi Aytekin Akpınar, Avukat İshak Küskü, işyeri temsilcisi Şefik Akbaba, başkan yardımcıları ile işçiler katıldı.

Hizmet-iş Sendikası İstanbul-Kağıthane Belediyesi

Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Fazlı Kılıç, “Biz her zaman çalışanlarımızın haklarını koruduk ve alacaklarını zamanında ödedik. Sözleşme her iki tarafa da hayırlı olsun.” diyerek belediyede çalışan işçileri sevindiren toplu iş sözleşmesini imzaladı.

Hizmet-İş Sendika İşyeri Baş Temsilcisi Aytekin Akpınar, belediye işçileri adına Başkan Kılıç’a teşekkür ederek ”Kağıthane Belediyesi ile işçiler her zaman uyum içinde olmuşlardır. Bundan sonrada bir vücudun organları gibi aynı şekilde çalışacağız” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1264 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.