logo

Kağıthane’de Yaşam Kalitesi Yükseliyor

Kağıthane’de Yaşam Kalitesi Yükseliyor

Kağıthane’de Yaşam Kalitesi Yükseliyor

kağıthane metro temel atma töreni

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane’ye 9 yılda 822 milyon 307 bin TL yatırım yaptı.

İstanbul’un ve Kağıthane halkının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Kağıthane’ye 9 yılda 822 milyon 307 bin TL yatırım yaptı.

Ulaşımdan altyapıya, çevreden eğitime kadar tüm alanlarda projeler hazırlayan İBB’si Kağıthane halkının daha hızlı, daha konforlu ve daha güvenli ulaşım imkanına kavuşması için raylı sistem yatırımlarıma devam ederek 18 km’lik Mecidiyeköy–Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın temel atma töreni Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla Alibeyköy Meydanında 09 Şubat 2014 Pazar günü gerçekleştirildi.

metro

Alibeyköy Meydanı’nda düzenlenen Mecidiyeköy-Kağıthane-Alibeyköy-Mahmutbey Metro Hattının Temel Atma töreninde metro hattının ilçe durakları törenlerine canlı yayın bağlantısı ile katılan Başbakan Erdoğan, “Raylı sistem projelerinin hayata geçmesiyle İstanbul’un dünyada örnek bir şehir haline gelecek” dedi. Başbakan Erdoğan, “Raylı sistem uzunluğunu 2019 yılında 420 km’ye çıkarma hedefine yaklaşıyoruz. Bugün temelini attığımız hatla birlikte inşaatı devam eden metro hatlarının uzunluğu 110 km’ye ulaşmış bulunuyor” şeklinde konuşarak ulaşım konusunda atılan adımlarla İstanbulluların ulaşım sıkıntısı yaşamalarını önlediklerini söyledi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kağıthanelilerin katıldığı Kağıthane Merkez Durağı Temel Atma Töreni’nde Alibeyköy Meydanı’ndan Başbakan Erdoğan ile canlı yayın bağlantısı kuruldu.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1161 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.