logo

Kağıthane’deki Metro Hatları 2019’da Hizmete Açılıyor

Kağıthane’deki Metro Hatları 2019’da Hizmete Açılıyor

Kağıthane’deki Metro Hatları 2019’da Hizmete Açılıyor

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ilçeden geçecek metro inşaat çalışmalarıyla alakalı bilgiler verdi. Kılıç, İnşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiği Gayrettepe – Kağıthane- 3.Havalimanı Metro Hattının 2019’da hizmete açılacağını belirtti. 

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ülkedeki güven ve istikrar ortamının Kağıthane’deki en net yansımaları metro çalışmalarıdır. Yeni ulaşım ağları ilçenin değerine değer katacaktır” dedi.

Gayrettepe-Kağıthane-3.Havalimanı Hattı

Kılıç, “37,10 kilometre uzunluğundaki toplam 9 istasyondan oluşan Gayrettepe-Kağıthane-3. Havalimanı Metro Hattı; Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüpsultan ve Arnavutköy ilçelerine hizmet verecek olup 3.Havalimanına 22 dakika, Kemerburgaz’a 47 dakikada ulaşılacaktır” dedi.

Beşiktaş-Kağıthane-Mahmutbey Hattı

Kılıç, “24,50 kilometre uzunluğundaki Kabataş-Beşiktaş-Kağıthane-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı; Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar ilçelerini birbirine bağlıyor. Kağıthane’den Çağlayan, Merkez ve Nurtepe istasyonlarıyla geçecek metro hattı ile Mecidiyeköy’e 4 dakika, Beşiktaş’a 5 dakika, Gaziosmanpaşa’ya 13 dakika, Mahmutbey’e 28 dakikada ulaşılacaktır” dedi.

Kılıç, metro hatlarının 2019’un ilk aylarında açılmasının planlandığını dile getirerek, “Yeni ulaşım ağlarıyla Kağıthane merkezi konumunu güçlendirecek. İlçemize her zaman destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İlçemizde istikrarlı yatırımlar eminiz ki bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
2223 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.