logo

Kağıthane’den Erzincan’a Uzanan Yardım Eli

Kağıthane’den Erzincan’a Uzanan Yardım Eli

Kağıthane’den Erzincan’a Uzanan Yardım Eli

fatma kılıç

Sosyal sorumluluk projeleri ile örnek bir belediyecilik sergileyen Kağıthane Belediyesi Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde okul öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Erzincan’a giderek öğrencilerle buluşan yardım ekibi halk eğitim merkezi kursuna da malzeme yardımında bulundu.

Kağıthane Belediyesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç ve beraberindeki Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Sevinç, Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman ile birlikte Erzincan’a geldi.

kağıthane erzincan erzincan kağıthane

Vali Abdurrahman Akdemir’i makamında ziyaret eden yardım ekibi, ardından Erzincan’a 150 kilometre uzaklıktaki Otlukbeli ilçesine geçip Otlukbeli Kaymakamı Hüseyin Tekin’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Tekin’in eşi Merve Tekin ile birlikte Otlukbeli Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç buradaki kursiyer bayanlarla bir araya geldi. Açılan sergiyi gezen Kılıç kursiyerlere makrame malzemesi yardımında bulundu.

okul kıyafetleri kağıthane yardım

Otlukbeli İlkokulu’nu ziyaret eden Fatma Kılıç ve beraberindekiler öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Duygu dolu anların yaşandığı programda konuşan Fatma Kılıç, bahar aylarında ilçeyi ziyaret ettiklerini ve bazı öğrencilerin ihtiyaçlı olduğunu gördüklerini söyledi. Kaymakam Hüseyin Tekin’in eşi Merve Tekin’inde kendilerinden talepte bulunması üzerine yardım etmeye karar verdiklerini belirten Kılıç; “İstanbul’da bu tür çalışmaları yıl içerisinde yapıyordu. Buradaki çocukları da sevindirelim dedik. Ayakkabısından, montuna kadar çocuklarımızın kıyafetlerini getirdik. Yorulmuştuk ama onların gözlerindeki pırıltılar, tüm yorgunluğumuzu aldı. Bizleri çalıştıran onların gözlerindeki ışıltılar. Halk eğitim merkezindeki bayanlarında kurslarda kullanabileceği, kumaşlar ve makrame malzemesi getirdik” dedi.

Okuldaki yardım programının ardından kültür merkezi ve ev ziyaretlerinde bulunan Kılıç ve beraberindekiler akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
2311 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.