logo

Kağıthaneli Çocuklardan Filistin’e Destek – Basın Açıklaması

Kağıthaneli Çocuklardan Filistin’e Destek – Basın Açıklaması

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu programa katılan çocuklar Filistin’e destek amaçlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

İşte o basın açıklaması:

Merhaba, ben Mustafa Akif KARAKUŞ 11 Yaşındayım. Dünyanın tüm çocukları adına karşınızda bulunuyorum.

Tarih boyunca katliamlarda kendilerine kıyılmış saf ve temiz bebekler adına buradayım. Bu kürenin Güneyinden Kuzeyine, yetim ve öksüz bırakılmış, masumiyetine kıyılıp gözyaşı döktürülmüş tüm yavrular için karşınızdayım.

Doğarken ağlasak da bize bu dünyada hep gülmemiz öğütlendi. Acılar çekecek yaşa gelmeden parklarda oynamak, okulda koşturmak, yaşıtlarımızla ağız dolusu kahkahalar atmak istiyorduk.

Öyleydik de. Gülüyor, eğleniyor, yaşıtlarımla beraber mutluluk saçıyordum. Ancak bir sabah hayatım boyunca unutamayacağım bir şey öğrendim: İsrail diye bir terör örgütü varmış.

İsrail terör örgütü, tüm insanlığı kendisine köle etmeye çalışan, Yahudi inancı dışında kalan herkesi kendi inançlarına köle hizmeti gördürmek isteyen, sapık bir inancın temsilcisi; dünya tarihinin gördüğü en alçak rejimmiş. Bu tahrif edilmiş inançlarına da Siyonizm diyorlarmış.

Geçmişte; Deir Yasin Köyü’nde, Şabra ve Şatilla’da, El Halil’de, Kudüs’te gerçekleşen katliamlara bu sefer Gazze’de devam ediyorlar.

Gazze’de, dünya tarihinin en alçak soykırımını izliyoruz.

Çocuk hastaneleri bombalanıyor, yasaklı olan fosfor bombası kullanılarak savaş suçu işleniyor; su, elektrik ve internet kesilerek Gazze adeta toplu bir mezara döndürülmeye çalışılıyor.

Batı ülkelerinde bir çocuğun burnu dahi kanasa uluslararası toplumu harekete geçiren güç odakları, her 10 dakikada bir çocuğun öldüğü Filistin’de üç maymunu oynuyor.

Gazze’de ailesini kaybeden, umutlarını yitiren, gülüşleri çalınan, hayatı karartılan, en acısı da canı elinden alınan, katledilen bütün çocuklar adına sesleniyorum:

İslam ülkeleri, ayağa kalkın!

Kutsal Kitabımız Kuran-i Kerim’in bizleri kardeş kıldığını bilmez misiniz?

Kardeşlerinizin çocukları vahşice katledilirken kınamalarla, yaslarla, mitinglerle oyalanmaktan utanmıyor musunuz?

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanı oynamak yerine hakikatin tarafında, mazlumların yanında yer almak istiyorsanız.

Hemen, bugün, şimdi; harekete geçin!

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
276 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.