logo

Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıktı

Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıktı

Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıktı

Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişimine, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kadın kolları toplanarak, “DUR” dedi.

AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde Kağıthane Meydanı’nda gerçekleştirilen, “Kağıthaneli Kadınlar Demokrasiye Sahip Çıkıyor” mitingine katılan çok sayıda kadın, ellerinde Türk bayrakları, döviz ve pankartlarla darbe girişimini kınadı. Kağıthaneli kadınlar demokrasiye sahip çıktıklarını belirterek, “Bunun için buradayız” diye konuştu.

Kadınız-Anayız-Vatanın Teminatıyız

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş da demokrasiye sahip çıktıkları için meydanda toplanan kadınlara teşekkür etti.

Vatan ugruna can verecek nene hatunlar

AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse ise meydanı dolduran kadınlara teşekkür ederek, “Bu darbe girişimi halkımızın sayesinde engellendi. Erkeği, kadını, genci yaşlısı herkes demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara indi. Bu dik duruşunuz için hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum. Demokrasi nöbetimiz sonuna kadar devam edecek” dedi.

Meydanı dolduran kadınlar, “Namlu Gardaşa Değil, Düşmana Doğrulur”, “Kadınız, Anayız, Vatanın Teminatıyız” diye sloganlar atarak darbe girişimine sert tepki gösterdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1888 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.