logo

KAĞITHANELİ SPORCULAR TAEKWONDO’DA KUŞAK ATLADI

KAĞITHANELİ SPORCULAR TAEKWONDO’DA KUŞAK ATLADI

KAĞITHANELİ SPORCULAR TAEKWONDO’DA KUŞAK ATLADI

Bahri Tanrıkulu Taekwondo Okulu, 24 Aralık Pazar günü Saat:10.00’da Kağıthane Kültür Merkezi Nikah Salonunda, branşında kuşak atlama ve ödül töreni gerçekleştirdi.

Programa Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Demirel, Hasan Çakır, Kağıthane Kent Konseyi Başkanı Meryem Tekbıyık, Kağıthane İmar ve Şehircilik Müdürü Davut Paralı, Mili Sporcu Bahri Tanrıkulu, Spor Spikeri-Gazeteci Tuna Bayık, Survivor Hasan Yalnızoğlu, Eski Milli Takım Antrenörü Kenan Çil ve Selahattin Alıcı, Bahri Tanrıkulu Spor Kulübü yöneticileri Çağrı Kızıl ve Sibel Kızıl, Özel Armada Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Yücel, Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, misafirler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını Milli Sporcu Dünya Şampiyonu Bahri Tanrıkulu yaptı. Tanrıkulu, “Öncelikle tüm katılımcılara ve bizlere destek olanlara teşekkür ederim. Spora 5 yaşında başladım. Birçok başarılar elde ettim. Bu başarılar kolay elde edilmiyor. Emek verilerek, çalışarak yapılıyor. Sporcu kardeşlerim, ben çok çalışarak azmederek ve hedefler koyarak başarılı oldum. Sizler de kendinize hedefler koyun ve bu doğrultuda çok çalışın. Sizler gerçekten çok şanslısınız, başta aileniz olmak üzere bakın böyle destekçileriniz var. Bu fırsatları iyi değerlendirip, iyi çalışın. Ben inanıyorum sizler de gelecekte birer Bahri Tanrıkulu, birer şampiyon sporcu olacaksınız. Hepinizin yolu, bahtı, spor hayatı açık olsun” dedi.

Küçük yaşlarda taekwondoya gönül veren sporcuları tebrik eden Kağıthane Kaymakamı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, milli sporcuların yaptığı gösterileri beğeniyle izlediklerini dile getirerek, “Onları izlerken gururlandık. Siz küçük sporcularımızı da ileride bayrağımızı dalgalandırırken görmeyi çok istiyoruz. Terfi eden sporcularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Törende, taekwondo eğitimi alan 102 sporcu bir üst kuşağa geçme başarısı göstererek diplomalarını aldı. Sporcular; beyazdan sarıya, sarıdan yeşile, yeşilden maviye ve maviden de kırmızıya kuşak atladılar. Ayrıca 48 öğrenci de kırmızıdan siyaha kuşak atladı.

Program, ödül töreni ve toplu çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
1705 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.