logo

Kağıthaneliler Ramazan’da Mahalle İftarlarında Buluştu

Kağıthaneliler Ramazan’da Mahalle İftarlarında Buluştu

Kağıthaneliler Ramazan’da Mahalle İftarlarında Buluştu

Kağıthane Belediyesi, komşuluk ilişkilerini pekiştirmek için her gün farklı mahallelerde iftar programları düzenledi. İlçenin 19 mahallesinde programlı olarak düzenlediği sokak iftarlarıyla Kağıthanelileri tek sofrada buluşturdu.

Kağıthane Belediyesi çocukları bu yıl da unutmadı. Çağlayan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde çocuk iftarı programı düzenleyen Kağıthane Belediyesi, binlerce çocuğu aynı masada buluşturdu. İftar öncesi alanı tamamen dolduran çocuklar, orta oyunu ve Karagöz-Hacivat eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklar ezanın okunmasıyla birlikte aileleriyle birlikte oruç açmanın huzurunu yaşadı.

İftara gelen mahalle sakinlerine teşekkür eden ve tüm masaları tek tek dolaşarak misafirlerle yakından ilgilenen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Ramazan ayı süresince 19 mahallemizde sokak iftarlarımız oldu. Mahalle sakinlerimizle birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Ramazan Ayı birlik, beraberlik, paylaşmak ve kardeşlik demektir” dedi. Kılıç, “Ramazan bayramının da ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
957 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.