logo

Kağıthane’nin 4 Noktasında Kan Bağışı Kampanyası Düzenleniyor

Kağıthane’nin 4 Noktasında Kan Bağışı Kampanyası Düzenleniyor

İstanbul Valiliği ile Türk Kızılay’ı ile işbirliği içinde 23-­24-­25-­26 Aralık 2021 tarihlerinde İstanbul’un tüm ilçelerinde eş zamanlı olarak “Kan Bağışı” etkinliği düzenleniyor.

Kağıthane İlçesinde ise Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ’un başkanlığında Kağıthane’nin 4 noktasında 4 gün boyunca Kan Bağışı Kampanyası gerçekleştirilecektir. Kan Bağışı etkinliğine; Kağıthane Belediyesi, tüm kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve mahalle muhtarları da destek verecek olup hedefimiz 1000 ünite kan bağışı toplamaktır.

1.000.000 İyi İnsan Aranıyor

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, “Pandemi nedeni ile düşen kan bağışı stoklarının yeterli seviyeye getirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanabilmesi için yapılacak bu çalışmanın öncü ve anlamlı olması adına kan bekleyen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılabilmesi için gerekli tüm desteğin tüm kurum/kuruluşlarca verilmesini ve tüm vatandaşlarımızın Kağıthane’nin 4 noktasında düzenlediğimiz kan bağışına destek vermesini önemle rica ediyorum” dedi.

Her kan kurtarılan üç candır

Hasbahçe Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah COŞKUN, “Her kan kurtarılan üç candır. Unutmayın bir gün herkese kan lazım olabilir. Kana ihtiyaç duyulduğunda kan bulabilmek için mutlaka kan vermeliyiz bunu teşvik etmeliyiz. Tüm okurlarımızdan 23-­24-­25-­26 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan “Kan Bağışı” kampanyasına destek vermesini rica ediyorum” dedi.

Kan bağışı kampanyasına tüm halkımızı davet ediyoruz

Kızılay Kan Hizmetleri Çapa Kan Bağışı Merkezi’nden Emrah Coşkun ise “İstanbul Valiliği öncülüğünde 39 ilçemizde eş zamanlı olarak 23-­24-­25-­26 Aralık 2021 tarihlerinde kan bağışı organizasyonu yapılacaktır. Kağıthane ilçemiz için hedefimiz 1300 ünitedir. Buna istinaden farklı lokasyonlar ve tarihlerde etkinlik gerçekleştireceğiz. Kan bağışı kampanyasına tüm halkımızı davet ediyoruz. Şimdiden her birinizi yapmış ve yapacak olduğumuz bu değerli çalışma ve kan bağışlarınız için tebrik ediyor, kurtarmış olduğunuz hayatlar adına sizlere sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Kan Bağışı Noktaları:

Sanayi Mahallesi: 23 Aralık Perşembe Saat: 09.00-20.00

Kağıthane Meydan: 24 Aralık Cuma Saat: 09.00-20.00

Bosna Hersek Parkı: 25 Aralık Cumartesi Saat: 09.00-20.00

Çeliktepe Muhtarlık Önü: 26 Aralık Pazar Saat: 09.00-20.00

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
628 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.