logo

Kağıthane’nin de Artık Bir Sağlık Meslek Lisesi Var

Kağıthane’nin de  Artık Bir Sağlık Meslek Lisesi Var

Kağıthane’nin de  Artık Bir Sağlık Meslek Lisesi Var

 Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Genel Liseden Sağlık Meslek Lisesine dönüştürülen Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kısa bir sürede ilçe genelindeki faaliyetleri ile kendinden söz ettirmeye başladı. 

Son olarak  Dr. Sadık Ahmet Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ilçe töreninde yaptıkları sağlık alanındaki etkinlikleriyle de ilgi odağı oldu.

Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gece Plagi 

Yahya Kemal Spor Kompleksindeki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından sonra Seyrantepe Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik alanı öğrencileri tansiyon ve nabız ölçümü yaparken, Diş Protez alanı öğrencileri gece plağı yaptı.

Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muayene

Törene katılan Kağıthaneliler, bu etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Bayramı törenine katılan Kagithane Kaymakamı A. Akın Varicier, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ile ilçe milli eğitim şube müdürleri açılan standı ziyaret ettiler. Büyük ilgi çeken örnek uygulamalara  katılarak öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettiler.

Hasbahçe Gazetesi olarak Dr. Sadık Ahmet Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

6131 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.