logo

Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi

Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi

Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesi

Residence Trea

ÖZBAŞ Yapı tarafından inşa edilen Residence Trea Kağıthane’nin ilk kentsel dönüşüm projesidir.

Proje, Kağıthane’nin, 1.Levent’in yükselen iş merkezlerine ve Büyükdere Caddesine yürüme mesafesinde bulunan Ortabayır Mahallesinde inşa ediliyor. Proje için kentsel dönüşüm kapsamına giren bölgede 1000 metrekare alan için hak sahipleriyle anlaşmalar gerçekleştirildi.

İster ofis, ister ev olarak değerlendirilebilecek 1000 metrekarelik arsa alanında 73 ayrı residence daireden oluşan ve içerisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks tipinde konut alternatiflerinin bulunduğu ve 15 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Residence Trea’nın temelleri 26 Ekim’de atılmıştı. Sadece bir ev ya da ofis olarak değil, aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak dizayn edilen Residence Trea, konumu ve özellikleri itibariyle de büyük bir yatırım değeri haline geliyor.

Trea Residence Evleri’nde Fin Hamamı, Türk Hamamı, spor salonu, güvenlik, yüzme havuzu, çocuk parkı ve otopark imkanlar yer alıyor.

Modern mimarisi, gerek işlevsel ayrıntıları ve gerekse konformist yapısıyla örnek teşkil edecek Residence Trea ‘nın 2014 sonunda hizmete girmesi bekleniyor.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2012 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.