logo

Kağıthane’nin Sevilen Siyasetçisi İhsan AKTÜRK’ün Annesi Binnaz AKTÜRK Vefat Etti

Kağıthane’nin Sevilen Siyasetçisi İhsan AKTÜRK’ün Annesi Binnaz AKTÜRK Vefat Etti

Kağıthane’nin sevilen siyasetçisi AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İhsan AKTÜRK’ün muhterem annesi Binnaz AKTÜRK hanımefendi 22 Şubat Salı günü vefat etti.

Aktürk Ailesinin Acı Günü

Cenazesi, 23 Şubat Çarşamba günü Sanayi Merkez Camiinde, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Sanayi Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Binnaz AKTÜRK hanımefendinin cenaze namazına oğlu İhsan AKTÜRK, torunları, akrabaları, dostları ve komşularının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Fazlı KILIÇ, Kağıthane Belediyesi Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN ve yardımcıları, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fuat GÜNDAY, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan CANTÜRK ve yönetimi, AK Parti Kağıthane Mahalle Başkanları, MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Metin KILIÇ ve Başkan Yardımcısı Abdullah KARAKELLE, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Zekai DOĞAN, Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür ATAK, DEVA Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Lider PARLAKYILDIZ, Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer OSMANOĞLU, Sultan Selim Mahallesi Muhtarı Cengiz YILDIRIM, Şirintepe Mahallesi Muhtarı Duran ALIŞKAN, siyaset ve işadamları dünyasından birçok isim ve sevenleri katıldı.

Cenazeye gelemeyerek bizzat telefonla arayarak taziyelerini bildiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Başkanı Erkan KANDEMİR, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE, İBB AK Parti Grup Başkanvekili, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal SARIHAN, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk YAZICI, Türkiye Bayburtlular Federasyonu Başkanı Hasan SAKA da arayıp başsağlığında bulundu.

Cenaze sonrası köy derneğinde yemekler verildi, akşamları da evinde taziyeleri kabul edip kuranlar okunup dualar edildi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Binnaz AKTÜRK’e Allah’tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekânı cennet, menzili mübarek olsun.

Binnaz AKTÜRK annemiz ve tüm ölmüşlerimiz için bir Fatiha okuyalım inşallah.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » »
476 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.