logo

Kağıthanespor 2016-2017 Sezon Açılışını Yaptı

Kağıthanespor 2016-2017 Sezon Açılışını Yaptı

Kağıthanespor 2016-2017 Sezon Açılışını Yaptı

Kağıthanespor 2016-2017 Sezon Açılışını Yaptı

1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kağıthanespor, 2016-2017 sezonunu Hasbahçe Stadı’nda gerçekleştirilen törenle açtı. Sarı yeşilli ekip sezon açılışı dolayısıyla Süper Amatör Lig Takımı Albayrakspor takımı ile hazırlık maçı yaptı.

Kağıthanespor Sezonu açtı

Sezon Açılışına Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İASKF Başkan Yardımcıları Hasan Cevahir ve Hasan Cevahiroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökuş, Kağıthane Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, Kağıthane Belediyesi Başkan Danışmanı Hayati Battal, Kağıthane Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mehmet Yüksel Kızıloğlu, Kağıthane Belediyesi İşletmeler Müdürü Hayati Yeşilyurt, Kağıthane Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Taraftar gurubu Kağıthane TAYFA, Spor Kulübü Başkanları ve çok sayıda futbol sever bu özel günde hazır bulundu.

Program; saygı duruşu, İstiklal Marşı okunarak, kurban kesilerek ve şehitler anısına dua edilerek başlandı. Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birer konuşma yaparak Kağıthane Spor Kulübüne başarılar diledi.

Kağıthane Spor 2016-2017 Sezon Açılışını Yaptı

Protokole ve taraftarlara dağıtılan 1000 tane Kağıthanespor atkıları bu sıcak yaz gününde büyük rağbet gördü.

Kağıthane Spor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Kasapoğlu yaptığı açılış konuşmasında, “Süper Amatör Lig’e yükselmek için iyi bir kadro oluşturduk. İyi bir antrenman kampı geçirdik. Yeni sezonun tüm futbolcu, yönetici ve Kağıthanelilere hayırlı olmasını diliyorum. Kağıthane ismini layık olduğu yerlere getirmek istiyoruz” dedi. Başkan Kasapoğlu, sponsor firmalara, açılışa katılan tüm taraftarlara ve protokol konuklarına teşekkür etti.

Kağıthanespor

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthanespor’a 1.Amatör Lig’de başarılar dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2551 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.