logo

Kağıthanespor’un Yeni Başkanı İbrahim Kasapoğlu Oldu

Kağıthanespor’un Yeni Başkanı İbrahim Kasapoğlu Oldu

Kağıthanespor’un Yeni Başkanı İbrahim Kasapoğlu Oldu

Kağıthanespor’un Yeni Başkanı İbrahim Kasapoğlu Oldu

Kağıthane Spor Kulübü Olağan Genel Kongresi, 15 Mayıs Pazar günü Saat:14.00’da Kağıthanespor Kulup Lokalinde gerçekleştirildi. Tek aday olarak gidilen seçimde, çoğunluğun sağlanması ile İbrahim Kasapoğlu Başkanlığa seçildi.

Kağıthane Spor Kulübü Olağan Genel Kongresi, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Gündem maddelerine geçildi. Faaliyetlerin ve kesin hesapların okunmasının ardından eski yönetimin ibrası kabul edilerek seçime gidildi. Tek aday olan İbrahim Kasapoğlu başkan seçildi.

Eski Başkan Erol Akik bir veda konuşması yaptıktan sonra başkan İbrahim Kasapoğlu teşekkür konuşması yaptı.

Kağıthane Spor KulubüGeçen sezon Süper Amatör Lige veda ederek 1.Amatör Lige düşen Kağıthanespor, yeni sezonda yeni heyecan ve yeni yönetimiyle Süper Amatör Lige yükselmeyi hedefliyor.

Yeni yönetimde futboldan anlayan ve bir zamanlar profesyonel futbol liginde futbol oynayan isimlerde yer alıyor.

Yönetim Listesi: Başkan: İbrahim Kasapoğlu, Asil Üyeler: Şemsettin Danış, Yaşar Akel, Ömer Kırcı, Abdurrahman Karakum, Ali Yavuz, Ali Torlak, Metin Özen, Yıldırım Yılmaz, Ahmet Dağlı, Musa Koç, Vedat Erenç, Bülent Kasapoğlu, Temel Köksal ve Nurettin Derican.

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Kağıthane Spor Kulubü Başkanı İbrahim Kasapoğlu’na ve güzide ekibine başarılar diliyoruz. Kağıthane Spor Kulubüne şampiyonluklarla dolu nice yıllar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2344 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.