logo

Kağıthane’ye yeni Bilgi Evleri yapılıyor

Kağıthane’ye yeni Bilgi Evleri yapılıyor

Bilgievi Öğrencilerinden Sahne Performansı

bilgi evi tiyatro oyunu

Kağıthane Belediyesi BilgiEvleri öğrencileri dönem sonu etkinliklerinde sahne performanslarıyla beğeni topladı.

Kağıthane Bilgi Evleri öğrencileri öğretmenleri eşliğinde sahneye çıkarak, tiyatro oyunları, skeçler, konser ve çeşitli etkinliklerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

bilgi evi konser

Öğrencilerin sahnelediği tiyatro oyunu seyircilerden büyük alkış alırken, konser ve dinletiler beğeni topladı.

Gelecek için gençlere sahip çıkmanın önemini vurgulayan Başkan Kılıç, “Bu program yalnızca sizler için tertip edildi ve sizlerden başka kimse çağrılmadı. Bu akşam öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin aileleriyle birlikte eğleneceğiz. Bu programda bizler sizlerin misafirleriyiz.

bilgi evi tiyatro

Programı hazırlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Değerli komşularımız her zaman geleceğimizin teminatı olarak çocuklarımızı gösteriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için hepimizin üzerine önemli görevler düşüyor. Biz de bu önemli görevlerin sorumluluğu altında gençlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz.

Kağıthaneli çocukların doğa, insan ve hayvan sevgisi, eğitimle destekleniyor

Okullarımızda her yıl çevre eğitimleri düzenliyoruz. Çocuklarımızın doğa, insan ve hayvan sevgisini desteklemek için önemli etkinlik ve faaliyetlerde bulunuyoruz. Gençlerimizle de sigara ve bağımlılık gibi kötü alışkanlardan uzak tutmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu yıl da yaklaşık 7 bin öğrencimize bu sahnede madde bağımlılığı ile ilgili tiyatro etkinliğimiz oldu. Gençlerimiz bu etkinliğe katıldı ve daha sonra da bu etkinlikle ilgili duygu ve düşüncelerini şiir ya da kompozisyon olarak bize aktardılar.

Sayın Başbakanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Çünkü en çok yatırım eğitim ve sağlık alanına yapıyoruz. Eğitim daha önce bütçeden en çok pay alan bakanlıklardan 3’üncü sıradaydı. Son yıllarda ise bütçeden en fazla pay alan bakanlık oldu. Eğitim ve sağlık bütçenin yüzde 25’ini kullanıyor. Böylelikle geleceğe hem sağlıklı hem de iyi eğitim almış gençler hazırlıyoruz.

bilgi evi şiir

Kağıthane’ye yeni Bilgi Evleri yapılıyor

Öğrencilerimizin eğitimlerine destek verebilmek için 5 ayrı mahallemizde bilgi evleri oluşturduk. Çocuklarımız bilgi evlerinde temel derslerine yönelik destek alırken, aynı zamanda da çeşitli kulüplerde çeşitli etkinlikler yapıyorlar.5 tane mahallemizde gençlik meclisi inşaatlarımız devam ediyor. Buralarda da öğrencilerimiz için bilgi evleri oluşturacağız.  Gültepe Kültür Merkezi okullarımızın emrinde. Hafta içi çocuklarımızı merkeze misafir alıyoruz. Ben de etkinliklerde çocuklarımızı ziyaret ediyorum. Çocuklarımız okula gittiklerinde derslerin dışında başka bir etkinliği de yapabilme mutluluğunu yaşıyor” diyerek Kağıthane Kültür Sanat Etkinlikleri’nin devam ettiğini söyledi.

Kağıthane Belediyesi Bilgi Evleri korosunun konseri ile güzel bir akşam yaşayan aileler, tiyatro oyunu ve şiir dinletilerini beğendiklerini ifade ettiler. Öğrencilerin hazırladığı resim ve ebruların sergilendiği program renkli anlara da sahne oldu.

Etiketler: » » » » » » » »
2021 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.