logo

Kalite,Lezzet ve Güleryüzün Adresi NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

Kalite,Lezzet ve Güleryüzün Adresi NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

Kalite,Lezzet ve Güleryüzün Adresi NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

nurtepe sosyal tesisleri

Sizlere Hasbahçe’nin tamamını kuşbakışı gören, Kağıthane’yi tepeden izleyebileceğiniz eşsiz bir manzarayı ve lezzetlerini paylaşabileceğiniz bir mekanı tanıtacağız. Bu sayımızda Nurtepe Sosyal Tesisleri…

Kağıthane’nin Nurtepe Mahallesinde bulunan ve Hasbahçe’nin tamamını kuşbakışı gören tesis, eşsiz bir manzaraya sahip. Tesisin kurulduğu mekândan Eyüp Sultan Caddesine kadar olan geniş alanda yürüyüş yapma, istirahat etme ve eşsiz güzelliği seyrederek hoşça vakit geçirme imkanlarını bulabilirsiniz.

Restoran katında bilgisayarlı dokunmatik monitörler ile sipariş alınabilen tesiste menü de oldukça zengin. Sabah kahvaltısı, et ve balık yemek çeşitleri ve seçkin menüler ile hizmette olan tesisin üst katında 17 masa salon içinde, 17 masa da terasta olmak üzere toplam 34 masası var. Tesiste müşteri memnuniyeti esas alınarak vatandaşlarımıza hizmet sunuluyor.

nurtepe sosyal tesisleri salon nurtepe sosyal tesisleri yemekler

Amaç para kazanmak değil, halka en iyi şekilde hizmet vermek

şenol ÖngünNurtepe Sosyal Tesis Amiri Şenol Öngün, asıl gayenin vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederek, “Kağıthane’miz her şeyin en güzeline layıktır. Biz de kâr amacı güdülmeksizin kaliteyi ve hizmeti Kağıthaneli vatandaşlarımıza bu nezih ve manzaralı ortamda Kağıthane Belediyemiz sayesinde hizmet sunuyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Ustaca düzenlenmiş bir peyzaj mimarisinin yer aldığı bu parkın üst kısımlarındaki Sosyal Tesis 350 Kişilik kapasiteye sahip. 2 kattan oluşan tesisin üst katı restorant, alt katında da özel toplantıların yapılabileceği gibi düğün, nişan, kutlama türü geniş tabanlı etkinliklere de cevap verebilecek uygunlukta. Otopark sorunu olmayan tesis mükemmel bir manzaraya sahip olup, teras katı da vatandaşlara servis hizmeti verebilecek şekilde tasarlanmış.” dedi.

 

nurtepe sosyal tesisleri konferans nurtepe sosyal tesisleri avlu

Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri

Rezervasyon için irtibat telefonu: 0212-321-32-38/39

Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek ve eşsiz manzara eşliğinde şehrin içinde ama gürültüden uzak bir mekanda huzur bulmak istiyorsanız sizlere “Nurtepe Sosyal Tesisleri”ni tavsiye edebiliriz…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
19626 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.