logo

Kardan Fetösavar Yaptılar

Kardan Fetösavar Yaptılar

Kardan Fetösavar Yaptılar

Kağıthane, Çağlayan Mahallesi’nde oturan bir grup genç, FETÖ’nün 15 Temmuz Darbe Girişimi’ni unutturmamak amacıyla kardan yaptıkları tanka “FETÖSAVAR” adını koydu.

Çağlayan Mahallesi’nde yaşayan İstanbul Üniversitesi Elektrik Teknolojisi öğrencisi Ahmet Öztürk ve yedi arkadaşı iki gün süren yoğun çalışmanın sonucunda kardan tank yaptılar. Kardan tankın üzerine Türk bayrağı asan gençler tankın adını da “FETÖSAVAR” koydu. Tank mahallede oturan vatandaşlarca da ilgi ile izlendi.

Ahmet Öztürk, ”FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain kanlı darbe girişimini unutmadık ve unutturmayacağız “ dedi. Öztürk, “Kar yağışının başladığı ilk gün böyle bir düşüncemiz vardı. Kar yoğunluğunu arttırınca mahalleden 7 arkadaşımızla kardan tank yapmaya karar verdik” dedi.

Her kış mevsimi kardan bir şeyler yaptıklarını söyleyen Öztürk, “Bu sene de kardan tank yapalım diye karar verdik. İsim konusunda arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk ve adını “FETÖSAVAR” olarak koyduk. Üzerine de Türk bayrağımızı yerleştirdik ve gayet de güzel oldu. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » »
1428 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.