logo

KARKON Karadenizliler Konfederasyonu Üyeleri ve UYGAD Üyeleri İftarda Buluştu

KARKON Karadenizliler Konfederasyonu Üyeleri ve UYGAD Üyeleri İftarda Buluştu

KARKON Karadenizliler Konfederasyonu Üyeleri ve UYGAD Üyeleri İftarda Buluştu

Karadenizliler İftarda Buluştu KARKON

KARKON Karadeniz Konfederasyonu 23 Haziran Perşembe Günü Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri Kız Kulesi Restaurant’ta Karadenizlilere iftar verdi.

KARKON Karadeniz Konfederasyonu Geleneksel iftari

Karkon Uygad iftar

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftara KARKON Yönetim Kurulu ve Üyeleri, KARKON’a bağlı Karadeniz Dernek Başkanları ve Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları ve UYGAD Uluslararası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu (Mehmet Derviş Canbekli, Tuna Öztunç, Ayetullah Çoşkun, Mustafa Hakkı Sezgin, Ahmet Al, İsmail Serkan Gezmiş, Abdurrahman Yeşildağ, Müslüm Aktürk, İbrahim Dinç, Zeki Barut, Sabahaddin Acar) katıldı.

KARKON Karadeniz Konfederasyonu Genel Başkanı Sıtkı Ada

KARKON’un kurucu üyelerinden ve aynı zamanda da KARKON Genel Başkanı Sıtkı Ada, yaptığı selamlama konuşmasında hemşerileriyle bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Bu tür organizasyonlarla Karadenizliler arasında birlik, beraberlik ve bütünlüğün sağlandığını belirten Ada, şöyle devam etti: “2010 yılında kurulan konfederasyonumuzun ilk ve temel hedefi bütün Karadenizlileri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde toplamaktı. Kurulduğumuz günden itibaren bu hedeflerimizi adım adım gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu mübarek ayda bizleri kırmayıp davetimize icabet eden bütün Karadenizlilere ve UYGAD’a teşekkür ediyorum” dedi.

UYGAD Genel Başkanı Mehmet Canbekli

İftar programında Karadenizlilere hitap eden UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, ”Bizleri buraya davet eden Genel Başkan Sıtkı Ada’ya teşekkür ediyorum. Bir yanım Doğu diğer yanım Karadeniz. Ayrılmaz bir bütünüz. Örf ve adetlerimiz hep aynı, aynı milletin çocuklarıyız. Bu sebeple biz hep birlikte Türkiye’yiz” dedi. Canbekli, “Değerli misafirler sevgili dostlar, UYGAD olarak Bizler Karadenizlilere her daim destek içerisinde olduk ve bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. UYGAD’ı hem de KARKON’u layık olduğu yerlere birlikte yükselteceğiz. Bu sıcak ramazan akşamında burada bizlerle olan Sivil Toplum Örgütü federasyon başkanlarım ve yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. Herkesin yaklaşan Mübarek Kadir Gecesi’ni ve bayramını kutluyorum” dedi.

KARKON Karadeniz Konfederasyonu Uyeleri

İftar programında bir araya gelin Karadenizliler, hemşerileriyle bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler. Böyle bir organizasyonun Anadolu Yakası’nda gerçekleştirilmesinde memnun olduklarını ifade ettiler.

İftar programı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Karadeniz Federasyonu Yonetim Kurulu

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2166 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.