logo

KASİDER, Özcan Arslan ile Devam Dedi

KASİDER, Özcan Arslan ile Devam Dedi

KASİDER, Özcan Arslan ile Devam Dedi

Kağıthane Sivaslılar Derneği (KASİDER), 7. Olağan Genel Kurul Toplantısını 21 Ocak Pazar günü Kağıthane merkezdeki dernek lokalinde gerçekleştirdi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm oyları alan Özcan Arslan başkan seçildi.

Kongreye Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve belediye başkan yardımcıları Mevlüt Öztekin ve Şaban Demirel Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Sivas eski Milletvekili Ali Turan, Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı ve başkan yardımcısı Mehmet Demir, STK başkanları ve üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığını AK Parti Sivas eski Milletvekili Ali Turan seçildi. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Özcan Arslan’ın konuşmasına geçildi. Konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Özcan Arslan yeniden başkan seçildi.

Kağıthane Sivaslılar Derneği (KASİDER) Başkanı Özcan Arslan yaptığı teşekkür konuşmasında, ”Kongremize katılan ve geçmiş dönemlerde hizmet eden arkadaşlarıma ve derneğimize katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Amacımız hemşerilerimizi kaynaştırmak, dayanışma içinde dostluk köprüleri oluşturmaktır. Hepimiz memleketimiz için çalışıyoruz. Sivaslıları dernek çatısı altında bir araya getirmek ve onların birlikteliğini pekiştirmek dertlerine ortak olmaktır. Tek derdimiz memleketimize hizmet etmektir” dedi.

Kağıthane Sivaslılar Derneği (KASİDER) 7. Olağan Genel Kurulu, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler
Başkan Özcan Aslan, Süleyman Bozkurt, Özcan Baykal, Mutlu Bozduman, Erol Gürbüz, Ali Ateş, M.Kemal Baykal, Abdurrahman Tutak, Hasan Basri Aydoğan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Zeynel Akkuş, Turgut Akyol, Mustafa Koç, Ali Artunay, Arif Çoban, Ramazan Kantemur, Ahmet Başar, Ayten Aydın, Ceyhun Karamuk

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Kemalattin Baykal, Ali Alkan, Nurettin Aslan

Denetim Kurulu Yedek Üyeler
Ali Aydın, Ercan Mamaç, Menderes Ağca

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Sivaslılar Derneği seçimlerini tekrar kazanan Özcan Arslan’a ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1862 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.