logo

KASİNDER Kültür Sanat Etkinliği Düzenledi

KASİNDER Kültür Sanat Etkinliği Düzenledi

KASİNDER Kültür Sanat Etkinliği Düzenledi


Kağıthane Sinoplular Derneği (KASİNDER) Gençlik Kolları ve Çocuk Kulübü tarafından düzenlenen “Türkülerin Dilinden” adlı konser ve tiyatro etkinliği 12 Mayıs Cumartesi günü Saat:19.00’da Kağıthane Hamidiye Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Türkülerin Dilinden adlı etkinliğe, Küçükçekmece Sinoplular Derneği Başkanı Yüksel Kalyoncu ve yönetimi, Merkez Karapınar Köyü Derneği Başkanı Muzaffer Elik ve yönetimi, SİN-DEF 1. Bölge Başkanı Hüseyin Koç, SER-DER Başkanı Ali Ateş, Kağıthane CHP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, İlçe Başkan Vekili Hicran Yıldırım Bozkurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Kağıthane Sinoplular Derneği Gençlik Kollarının düzenlediği tiyatro ve konser, geceye katılanlar oldukça renkli ve coşkulu anlar yaşattı. Sahne alan gençlerin söylediği türkülere seyirciler hep birlikte eşlik etti. 

KASİNDER Başkanı Yüksel Kalyoncu yaptığı konuşmada, “Sanat gösterimizde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, üyelerimize, Küçükçekmece Sinoplular Dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, Merkez Karapınar Köyü Dernek Başkanı Muzaffer ELİK ve yönetim kurulu üyelerine, SİNDEF 1. Bölge Gençlik Kolları Başkanı Burak DOĞAN’a, CHP Kağıthane İlçe Başkanı Mehmet Ali YÜKSEL’e, CHP Kağıthane ilçe yönetim kurulu üyesi Hicran Yıldırım BOZKURT’a, ISMMO Koro Şefi Nevzat KARAKIŞ’a ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Türkülerin Dilinden adlı konser ve tiyatro etkinliği öğrencilere verilen başarı belgeleri ve plaket töreni ardından son buldu.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
738 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.