logo

Kastamonu Araç Birlik Platformu Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenliyor

Kastamonu Araç Birlik Platformu Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenliyor

Kastamonu Araç Birlik Platformu Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenliyor

Dünya Kadınlar Günü kapsamında Kastamonu Araç Birlik Platformu 10 Mart 2019 Pazar günü 19.00-23.00 saatleri arasında Sultan Selim Kültür Merkezinde “Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kastamonu Sanat Rüzgârı Kağıthane’de Esiyor” konulu bir etkinlik düzenliyor.

KASTAMONU SANAT RÜZGÂRI KAĞITHANE’DE ESECEK

Konu hakkında görüş aldığımız Kastamonu Araç Birlik Platformu Başkanı Rafettin Ayvacı, “Kadınlar, Yüce Allah’ın bizlere birer emanetidir. Nitekim Sevgili Peygamberimiz Veda Hutbesinde; “Kadınlar size Allah’ın bir emanetidir” buyurmuştur. Kadın, insan neslini doğuran ve yetiştiren muhterem bir varlıktır. Bu itibarla kadın ailenin ve dolayısıyla da toplumun temel taşıdır. Onun mükemmelliği, toplumun mükemmelliğini hazırlayacaktır” dedi.

Ayvacı, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinlik programına iş dünyası ve siyaset dünyasından birçok isim katılacak. Programda; dünya kadınlar günü ile ilgili protokol konuşmaları, uzmanlar tarafından kök hücre bağışı ile ilgili bilgilendirme ve ayrıca kan bağışı kampanyası yapılacak. Etkinliğimizde ünlü ses sanatçılarımız; Halide Göksoy, Gülşen Aygün, Azize Sultan, Aylin Dönmez, Ayşe Nurgül Gürsoy, Durmuş Yazar ve Volkan Dilek sahne alacak. Ücretsiz olan etkinliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4432 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.