logo

Kastamonu Araç Birlik Platformu’ndan Anneler Gününde Örnek Davranış

Kastamonu Araç Birlik Platformu’ndan Anneler Gününde Örnek Davranış

Kastamonu Araç Birlik Platformu’ndan Anneler Gününde Örnek Davranış

Kastamonu Araç Birlik Platformu sosyal sorumluluk projeleriyle gündem oluşturmaya devam ediyor. Araç Platformu Başkanı Rafettin Ayvacı ve Başkan yardımcısı Ahmet Dağlı anneler gününde örnek bir davranışta bulundu.

Kastamonu Araç Birlik Platformu, 13 Mayıs Pazar günü “Çiçeğini Al Gel” sloganıyla bir etkinlik düzenleyerek Anneler Gününü Darülaceze kutladı. Sosyal bir yarayı gündeme taşıyarak unutulmaya yüz tutmuş annelere muhteşem bir gün yaşattı. Annelerin ellerinden tek tek öpüldü ve çiçekler takdim edildi.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Halide Göksoy, Zülfiye Yıldız ve Gülşen Aygün etkinlikte sahne alarak konuklara müzik ziyafeti verdi. Duygu yoğunluğu ve eğlencenin aynı anda yaşandığı etkinlikte annelerimiz mutlu bir gün geçirdi.

Kastamonu Araç Birlik Platformu Başkanı Rafettin Ayvacı, “Anneler günü etkinliğimizde bugün bizi burada yalnız bırakmayan sanatçılarımıza, yönetim kurulumuza ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cennet annelerin ayakları altındadır. Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Annelerimizin kıymetini bilelim. Hayatta olanlara Allah’tan uzun ömür, vefat etmiş annelerimize de Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
1091 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.