logo

Kaymakam Hasan GÖÇ Kağıthane’ye Veda Etti

Kaymakam Hasan GÖÇ Kağıthane’ye Veda Etti

Kaymakam Hasan GÖÇ Kağıthane’ye Veda Etti

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane’deki görev süresini tamamladı. Yaklaşık 5 yıldır Kağıthane’de görev yapan Hasan GÖÇ, geldiği günden bugüne ilçe adına çalışmalarını aralıksız sürdürdü, halkla iç içe olmayı da ihmal etmedi.

Kağıthane’de unutulmayacak bir iz bıraktı

Uzun yıllar Kağıthane’de kaymakamlık yapan ve adeta Kağıthanelinin gönlünde taht kuran Hasan GÖÇ’ün Bursa’nın Gemlik ilçesine atanması ilçede üzüntüye neden oldu. Kağıthane’de hemen her kesimle güzel diyaloglar kurarak sosyal projeleri ve halka yakınlığı ile öne çıkan, herkesin sevgilisi olan değerli  Kaymakam GÖÇ, Kağıthane’de unutulmayacak bir iz bıraktı. 

Gemlik Kaymakamı Oldu

Bursa’nın Gemlik ilçesine atanan Kağıthane Kaymakamı Hasan GÖÇ için Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, 23 Temmuz Perşembe günü Kağıthane Belediyesi Bahçesinde bir veda programı düzenledi. Programa Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Kağıthane Mahalle Muhtarları katıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt ÖZTEKİN, “İlçemize kattığı değer için kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde hayırlı hizmetlerinin devamını diliyorum” diyerek kendisine plaket hediye etti.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
1030 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.