logo

Kaymakam Mustafa KOÇ’tan Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam Mustafa KOÇ’tan Kurban Bayramı Mesajı

Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Kağıthaneli hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Bayramlar insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan müstesna günlerdir diyen KOÇ, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi sonrası normalleşme tedbirlerini elden bırakmadan yaşayacağımız bu ilk Kurban Bayramını en iyi şekilde değerlendirerek;  akrabalarımızla, dostlarımızla, sevdiklerimizle birlikte yaşayarak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeliyiz. Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun da ortaya konulduğu bu günlerde engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle buluşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Ayrıca bayram tatilini huzurlu bir şekilde geçirebilmemiz için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta siz değerli Kağıthaneli hemşerilerimin Covid-19 salgınını da dikkate alarak kendinizi, sevdiklerinizi ve tüm toplumu korumak adına, maske, mesafe ve temizlik kurallarına mutlaka uyacağınıza inanıyor, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
218 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.