logo

Kaymakam Mustafa KOÇ’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Kaymakam Mustafa KOÇ’tan Ramazan Bayramı Mesajı

Kağıthane Kaymakamı Mustafa KOÇ, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Kağıthaneli hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Bayramlar insanlar arasında kardeşliğin canlanmasına, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan müstesna günlerdir diyen KOÇ, “Bayramlarda akrabalarımızla, dostlarımızla, sevdiklerimizle birlikte yaşayarak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemeliyiz. Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun da ortaya konulduğu bu günlerde engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, Şehit Aileleri ve Gazilerimizle buluşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu vesile ile vatanımızı savunurken canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.

Ayrıca bayram tatilini huzurlu bir şekilde geçirebilmemiz için görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize, sağlık personelimize, zabıta, itfaiye ve diğer tüm çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve İslam âlemine sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

180 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.