logo

Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal SARI’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal SARI’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kağıthane Otomobilciler Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal SARI, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin ve tüm şoförlerin Ramazan Bayramını tebrik etti.

Sarı, “Değerli şoför esnafım, sevgili hemşerilerim; toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan  Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir.

Bayramlar, Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder.

Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Bundan dolayı bayram, anlam ve önemine uygun olarak kutlanmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün şoför esnafımın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, 14 Mayıs Genel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını ve tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
102 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.