logo

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Kermese Davet

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Kermese Davet

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği, öğrencileri geleceğe daha iyi hazırlamak ve faydalı projeleri hayata geçirmek amacı ile 14 Ocak Cumartesi ve 15 Ocak Pazar günü saat: 10.00-17.00 saatleri arasında okul bahçesinde bir kermes düzenliyor.

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Kadir ONGUN ve Okul Müdürü Murat ERTAŞ, 14 Ocak Cumartesi ve 15 Ocak Pazar günü saat: 10.00-17.00 saatleri arasında okul bahçesinde düzenlenecek olan kermese Kağıthane halkını davet etti. 

Kermes hafta sonu başlıyor, kaçırmayın

Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Murat ERTAŞ “Okul öğrencileri yararına düzenleyeceğimiz kermesimiz 14 Ocak Cumartesi günü saat 10.00’da okulumuz bahçesinde açılacaktır. Cumartesi ve Pazar günü devam edecektir. Kermeste; gönüllü veli ve öğrencilerin hazırladıkları yemek, kurabiye, pasta, tatlı gibi yiyecekler ve esnafların verdikleri giyecekler, belirli bir ücret karşılığında satışa sunulacaktır.

Kağıthane’deki tüm kurum amirlerine davetiye bastırdık verdik aynı zamanda kendi velilerimize, velilerimizin çevrelerine kermese katılmaları için davet ettik. Buradaki amacımız gayemiz buradan elde edilen gelirin Okul Aile Birliği olarak Okul Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin ve okulumuzun birtakım ihtiyaçlarını karşılamaktır. Bunu yaparken de öğrencilerin sosyal sorumluluk sahibi olmasını sağlamak. Bir şeyler üretmelerini bir şeyler yapmalarını ve bunları nasıl satacağını nasıl paraya çevireceğini sağlamaktır.

Yapılan kermeslerin asıl amacı veli, öğretmen ve öğrenci buluşmalarını sağlamaktır. İnşallah hayırlara vesile olur. Kermesimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1196 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.