logo

Koca Ailesinden Ramazan’da Örnek Bir Davranış

Koca Ailesinden Ramazan’da Örnek Bir Davranış

Koca Ailesinden Ramazan’da Örnek Bir Davranış

Kağıthane Merkez Mahallesi Büfehane Sahibi Engin Koca ve Eşi Ayşe Koca Ramazan ayında Kağıthane Bilgi Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere sokak iftarı vererek örnek bir davranışa imza attı.

Ramazan boyunca her gün Kağıthane Bilgi Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere sokak iftarı verdi. Hayır sahibi esnaf ve iş adamlarını bulan Koca ailesi hayırlı bir hizmete ve projeye imza attı.

Doğma büyüme Kağıthaneli olan ve Rumeli Türklerinden olan Engin Koca, “Geçen sene Rumeli Derneğinin iftarlarını biz yapıyorduk. Bu sene kendi yerimizde ne yaparız diye düşünürken; Büyük amcamız yani babamın amcası bu sene sağlık sorunları nedeni ile oruç tutamadı. Kendisi “Diyanet İşlerinin açıkladığı 600 TL aylık bedeli ben size vereyim iftar verin” dedi. Biz de burdan yola çıkarak Özel Bilgi Kız Öğrenci Yurdu müdürü ile görüştük, Ramazan boyu öğrencilere iftar vermek istiyoruz dedik. Çok hoşlarına gitti ve uygun gördüler. Kağıthane’de kız yurdunda kalan 100’e yakın üniversitede okuyan kız öğrencilerimize sokağımızda iftar verdik. Kızlarla bir aile gibi olduk. Her gün farklı 4 çeşit yemek hazırladık. Bunlar; çorba, ana yemek, yardımcı yemek ve tatlıdır. Kağıthaneli hayırsever işadamlarına ve esnaflarımıza ulaşıp her güne bir iftar programı yaptık. Yaklaşık 1 hafta içinde 30 günü tamamladık. Sizin aracılığınızla hayırsever işadamı ve dostlarımıza teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1742 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.