logo

Kürşat Çakır Kağıthane Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Oldu

Kürşat Çakır Kağıthane Belediye Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Oldu

Kağıthane’nin sevilen işadamlarından ve siyasetçilerinden Kürşat Çakır, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Kürşat Çakır Kağıthaneli komşuları gezmeye, projelerini ve kendisini tanıtmaya başladı.

Sevginiz Oya Dönüşsün

İlçe seçim kuruluna resmi başvurusunu tamamlayan Çakır, “yerel seçimlerde bağımsız belediye meclis üyesi olmak için başvurumuzu yaptık ve gönül seferberliği başlattık. Oylarınıza talibim. Sevginiz oya dönüşsün. Sadece EVET mührü yeter” dedi.

Kağıthane Kalbiniz, Kalbinize Talibim

Çakır, “Dik duruşun partisiz de olabileceğini ispat için çıktığım bu yolda siz değerli Kağıthanelilerin desteğine talibim. Halkımız ile belediye arasında köprü olmaya hazırım. Meclis üyesinin görevi, onu seçen seçmenine 5 yıl hizmet etmektir. Kağıthane Kalbiniz. Kalbinize talibim” dedi.

Kürşat Çakır Kimdir?

Erzurum Narmanlı. Aktif olarak siyaset sahnesinde her zaman yer alan Çakır, 2001 yılından itibaren Gültepe’de Elektrik, dekorasyon ve inşaat işi yapmaktadır. Bugünün şartları Kürşat Çakır’ı bağımsız aday olmaya itmiştir. Doğma büyüme Gültepeli olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Bağımsız Belediye Meclis Üyesi adayı olan Kürşat Çakır’a 31 Mart yerel yönetimler seçiminde başarılar diliyor, sonuçların hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3271 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.