logo

Levent Dirice Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Levent Dirice Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Levent Dirice Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Oldu

Kağıthane Belediyesinde görev değişimi yaşandı. Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı olunca Öztekin’den boşalan belediye başkan yardımcılığına Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice atandı.



Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Levent Dirice, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederek, “Başkanımızın takdiriyle belediye başkan yardımcısı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Levent Dirici’ye bağlı müdürlükler; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Sosyal ve Yardımlaşma Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüdür.

Levent Dirice Kimdir?

İstanbul’da doğdu. Giresun Çamolukludur. Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Yerel Yönetimler ve Şehircilik Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı. Ahmet Yesevi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü ve İşletme Doktorası halen devam etmektedir. Nişantaşı Üniversitesi’nde 3 yıldır Öğretim Görevlisi olarak ders vermektedir. İyi derecede İngilizce ve orta düzeyde Fransızca biliyor. Evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Siyasete AK Parti Gençlik Kollarıyla başladı. Seçim İşleri ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde de bulundu. 2011 Yılında Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü oldu. Bir dönem Kağıthane Spor İşleri Müdürü olarak da görev yaptı.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığına atanan Levent Dirice’ye hayırlı olsun diyor. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
3155 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.