logo

Lezzet ve kaliteli hizmetin Adresi KIR KAHVESİ SOSYAL TESİSLERİ

Lezzet ve kaliteli hizmetin Adresi KIR KAHVESİ SOSYAL TESİSLERİ

Lezzet ve kaliteli hizmetin Adresi KIR KAHVESİ SOSYAL TESİSLERİ

kır kahvesi sosyal tesisi

Her ay Kâğıthane’mizde ailecek veya dostlarımızla gidebileceğimiz bir mekanı, nereye gitsem sayfamızda sizlere tanıtıyoruz. Bu sayımız da Kır Kahvesi…

Lezzet ve kaliteli hizmetini Kâğıthane Belediyesi güvencesiyle sunan Sosyal Tesislere sadece ilçe sakinleri değil Kağıthane dışından da ziyaretçi geliyor. Kır Kahvesi zengin menü seçenekleri, kaliteli hizmeti, uygun fiyatı ve güler yüzlü servisiyle misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Tecrübeli kadrosu ve yönetim anlayışıyla müşterilerinin memnuniyetini kazanan sosyal tesis, toplu organizasyonların da yapılabileceği nezih mekânların başında geliyor.

Halkımızın hizmetine sunulan ve Hasbahçe Mesire Alanı içinde yer alan Kır Kahvesi ve Kafeterya da yine güzide mekânlardan birini teşkil ediyor.

kır kahvesi ürünler kır kahvesi salon

ızgara tavuk ızgara köfte

Siparişler dokunmatik bilgisayarlı monitörlerle alınıyor. Izgara Çeşitleri, tatlı, çay, meşrubat, kahve, neskafe, kurabiye, börek, simit, poğaça, yaş pasta, köfte, sandviç, hamburger, pizza, dondurma gibi ürünlerin satışının yapılıyor.

Amaç para kazanmak değil, halka en iyi şekilde hizmet vermek

oğuzhan kahramanKırk Kahvesi Sosyal Tesis Amiri Oğuzhan Kahraman, asıl gayenin vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederek, “Kağıthane’miz her şeyin en güzeline layıktır. Biz de kâr amacı güdülmeksizin kaliteyi ve hizmeti Kağıthaneli vatandaşlarımıza Hasbahçe Mesire Alanı içinde Kağıthane Belediyemiz sayesinde hizmet sunuyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Sosyal Tesis 29 masayla 112 kişiye hizmet verilebiliyor. Ayrıca dış mekânda da 20 sehpa türü masa ve taburelerle 80 kişi ağırlanabiliyor.Hafta sonları gün içersinde 1000 kişiyi ağırlıyoruz.Tesisimiz kahvaltı, toplantı ve kutlama türü geniş tabanlı etkinliklere de cevap verebilecek uygunlukta” dedi.

Hasbahçe Mesire Alanı içinde yer alan Kır Kahvesi ve Kafeterya da, ilçe sakinlerinin açık hava tercihleri arasında yer alıyor. Hasbahçe’nin yeşillikler içerisindeki ortamında huzur bulmak isteyen misafirler, Kır Kahvesi’nin bahçesinde de oturabiliyorlar.

Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmek ve Hasbahçe Mesire Alanı içinde ama gürültüden uzak bir mekanda huzur bulmak istiyorsanız sizlere “Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri” ni tavsiye edebiliriz…

Kağıthane Belediyesi Kır Kahvesi Sosyal Tesisleri

Hasbahçe Mesire Alanı, Eyüp Sultan Cad. No: 38

Rezervasyon için irtibat telefonu: 0530-693-98-88

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
18448 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.