logo

LGS Kağıthane Birincisi Mehmet Emin Çolak Oldu

LGS Kağıthane Birincisi Mehmet Emin Çolak Oldu

LGS Kağıthane Birincisi Mehmet Emin Çolak Oldu

1 Haziran’da yapılan LGS’de 492,52 puan alan ve % 0,24 yüzdelik dilimine giren Mehmet Emin Çolak, Kağıthane birincisi oldu.

1 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Kağıthane’yi gururlandıran haber, Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu’ndan geldi.

Hamidiye İHO’dan Yeni Rekor

LGS sonuçlarına göre Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu’ndan 3 öğrenci %1’lik dilime girerek önemli başarıya imza attı. Ayrıca 30 öğrenci de %10’luk dilime girerek Hamidiye İHO rekoru kırdı.

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet ÇAYIR, Kağıthane LGS birincisi olan Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Mehmet Emin Çolak’ı, ailesini ve okul öğretmenlerini tebrik ederek, ”Bu elde ettiğin önemli başarından dolayı seni kutluyor, eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi. Çayır Çolak’a başarısından dolayı da çeşitli hediyeler verdi.

LGS Kağıthane 1.si Mehmet Emin Çolak, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Bu sınava planlı ve programlı çalıştım. Cep telefonu ve televizyondan uzak durdum. Öğretmenlerimden öğrendiğim bilgileri her zaman evde tekrarladım. Bol bol test çözdüm. Başarımda ailemin, okul müdürüm İbrahim Alkan’ın ve öğretmenlerimin büyük emeği var. Sınavlara hazırlanan arkadaşlara da planlı ve programlı çalışmalarını tavsiye ederim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak başarılarıyla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2234 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.