logo

LİDER Şehadet Gecesi Düzenledi

LİDER Şehadet Gecesi Düzenledi

LİDER Şehadet Gecesi Düzenledi

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, Şehadetinin 30.Yılında Şehit Tekiner Tayfur’u ve tüm şehitleri anmak ve anlamak için 24 Şubat Cumartesi günü Saat:20.00’da Sultan Selim Kültür Merkezinde “Şehadet Gecesi” düzenledi.

Program öncesi izleyicilere ikramlar yapıldı, şehitlerin hayatlarını anlatan sergi gezdirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program LİDER’in faaliyetlerini gösteren slayt gösterisi ile devam etti. Sunumların ardından Başkan Hüseyin Akgül açılışı konuşması gerçekleştirdi.

LİDER Başkanı Hüseyin Akgül, Programa katılanlara hoş geldiniz dedikten sonra Şehadetinin 30.Yıldönümünde Şehit Tekiner Tayfur’u ve bu vatan için, bu bayrak için şehit olmuş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi. Akgül şehitlerin isimlerini tek tek okuyarak selam olsun onlara diyerek ne mutlu onlara Rabbim bizlere de Şehit olmayı nasip etsin dedi.

Programa katılan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaptığı konuşmada, “Başta Şehit Tekiner Tayfur’a, 15 Temmuz şehitlerimize, Afrin Zeytin Dalı Harekâtında şehit olan Mehmetçiklerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. LİDER’e böyle bir program düzenlediği için teşekkür ediyorum. İmam Hatip Okulları Türkiye’de çok önemli bir misyonu yerine getirmektedir. İmam Hatip mezunu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideridir ve emperyalizme karşı mücadele etmektedir. Dualarınızı devletimizden, milletimizden ve Mehmetçiklerimizden esirgemeyin. Katılımlarınızdan ve duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Şehadet Gecesi, Ömer Karaoğlu’nun okuduğu ezgi ve marşlardan sonra sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
1455 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.