logo

LİDER’de Kan Değişimi

LİDER’de Kan Değişimi

LİDER Kağıthane Anadolu İmam-Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği 16 Mart Pazar Günü yaptığı olağan kongrenin ardından görev değişimini gerçekleştirdi. Yeni yönetimi ile kan değişimine giden LİDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Tuncay Çelik getirildi.

Mustafa Karakuş’tan görevi devralan Başkan Tuncay Çelik, yaptığı konuşmada; Şimdiye kadar derneğimizde görev yapan başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Mezunlarımıza ve öğrencilerimize yönelik güzel ve başarılı çalışmalar yapacaklarını belirterek: “Derneğimizin şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmaları daha ileriye götürmek için hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

lider kaihl mezunlar derneği

Hasbahçe Gazetesi olarak LİDER Kağıthane AİHL Mezunları ve Mensupları Derneği seçimlerini kazanan Tuncay Çelik ve ekibine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler:

Başkan Tuncay Çelik, Başkan Yardımcısı Yusuf Ağır, Sekreter Hüseyin Akgül

M.Yıldırım Turan, Ali Torlak, Semih Şişman, Serkan Demirel, Mustafa Burhan, Abdullar Ağırtmış, Aziz Gündoğdu, Gürsel Balahorlu, Malik Karanfil,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ender Genç, Cemalettin Semiz, Cihat Emir, Enes Albayrak, Fatih Turan, Murat Altınay, N.Fazıl Becerik, Yasin Can, Şaban Öz, Zahit Sevinç, Önder Yaşaroğlu, Mustafa Atasoy

Yönetim Kurulu Denetleme Asil Üyeler: Çetin Bulut, Mustafa Karakuş, Zeki İnce,

Yönetim Kurulu Denetleme Yedek Üyeler: Metin Ünlü, Mehmet Horasan, Mustafa Tahan

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2756 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.