logo

LİDER’den Kur’an Ziyafeti

LİDER’den Kur’an Ziyafeti

LİDER’den Kur’an Ziyafeti

Kuran Ziyafeti Lider

Kağıthane’de sosyal kültürel ve yardımsever faaliyetlerle adını sıkça duyduğumuz LİDER Kağıthane İmam-Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği, 11 Nisan Cumartesi günü Saat: 20.00’de Gültepe Kültür Merkezinde Kur’an Ziyafeti veriyor.

Yol Haritamız Kuran Abdullah Yıldız

Kur’an Ziyafetine Hafız Mustafa Özyılmaz, Hafız Ahmet Sarıkaya, Hafız Nebi Yaşar ve Hafız Abdurrahman Bozan katılıyor. Geceye konuşmacı olarak katılan Abdullah Yıldız Hoca“Yol Haritamız Kur’an” konulu bir sohbet gerçekleştirecek. Programa katılım ücretsizdir, erkekler ve hanımlar katılabilirler.

Lider Tuncay Çelik

Programla ilgili görüştüğümüz LİDER Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Çelik, “Kur’an’a yaklaşımda iki mesele; okuma ve anlamadır. Kur’an okumak/anlamak, O’nun emirlerini hayatımıza tatbik etmek ve diğer insanlara ulaştırmak için yaptığımız bin ça­ba olmalıdır. Sahabenin on ayet ezberle­yip onu anlamaya çalışması Kur’an okumanın ha­yata dönüklüğüne yönelik bir vur­gudur.”dedi.

Çelik, Kur’an anlaşılmak için inmiş bir kitaptır. Kişiler Kur’an’ı anlamak mecburiyetindedirler. O’nu anlamak için var güçleriyle gayret sarf etmelidirler. Kur’an okunup, anlaşılıp hayata geçirilmesi gereken bir kitaptır. O, sadece üzerinde araştırma, inceleme ve entellektüel faaliyet­ler yapılan bir kitap değildir. Ha­yata tatbik kitabıdır. Zümer Süresi 18.Ayette “O kullarım ki, sözü dinlerler. Sonra da onun en güzeline uyar­lar. işte Allah’ın hidayet verdiği kimseler onlardır ve işte kamil akıl sahipleri onların ta kendileridir” buyruluyor. Bizlerde buradan yola çıkarak bu programı düzenliyoruz diyen Çelik, tüm Kağıthaneli kardeşlerimizi programa bekliyoruz dedi.

Liderden Kuran Ziyafeti

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
2089 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.