logo

LİDER’e Yeni Başkan Hüseyin Akgül Seçildi

LİDER’e Yeni Başkan Hüseyin Akgül Seçildi

LİDER’in Yeni Başkanı Hüseyin Akgül Oldu

liderin-yeni-baskani-huseyin-akgul

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği yönetim kurulu 25 Ekim 2016 Salı günü Saat:19.00’da LİDER’de olağanüstü toplandı. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Çelik istifa etti. Yerine yönetim kurulu üyesi Hüseyin Akgül başkan seçildi.

lider-yonetim-kurulu-toplandi

LİDER Kağıthane İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğinin yaklaşık üç senedir başkanlığını yürüten Tuncay Çelik görevi Hüseyin Akgül’e devretti. MAKDER (Marmara İlim Fikir ve Kültür Derneği) Başkanı Hüseyin AKGÜL, sosyal çalışmalarının yanı sıra Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliği görevini de yürütmektedir.

Toplantı da konuşma yapan Tuncay Çelik, “Sevgili mezunlar, Lider mezunlar derneği başkanlık görevimi bugün itibarıyla Hüseyin Akgül kardeşimize devretmiş bulunmaktayım. Malumunuz olağan kongremiz Mart ayında ancak yaptığımız istişareler ve toplantılar neticesinde kongreye kadar zaman kaybetmemek ve dernek faaliyetlerimizin devamı için Hüseyin Akgül kardeşimiz yönetim kurulu kararı ile başkanlık görevini yürütecek ve yeni yönetimini oluşturacaktır. Başkanlık sürecinde bizlere destek olan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince faydalı olmaya gayret ettik. Hatamız kusurumuz olmuştur. Kırdığımız gücendirdiğimiz kardeşlerimiz olabilir. Allah için helallik isterim. Yeni dönemde bu bayrak yarışını daha ileriye taşıyacak Hüseyin Akgül ve ekibine gönül rahatlığıyla isteyerek canı gönülden görevimi devretmenin huzurunu taşıyorum. Rabbim kardeşlerimi mahcup etmesin. Yolları açık olsun” dedi.

lider-yonetim-kurulu-baskani-huseyin-akgul

Yeni LİDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akgül, “Tuncay Çelik başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Mart ayındaki olağan kongreye kadar bu görevi devraldık. Rabbim mahcup etmesin. Mart ayındaki kongrede yeni yönetim kadromuzla aday olacağız” dedi.

Akgül, “Mezunlarımıza ve öğrencilerimize yönelik güzel ve başarılı çalışmalar yapacaklarını belirterek: “Derneğimizin şimdiye kadar yaptığı başarılı çalışmaları daha ileriye götürmek için hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak yeni LİDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin AKGÜL’ü tebrik ediyor. Başkanlığının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Ayetullah Coşkun-Hüseyin Akgül

Hüseyin Akgül Kimdir?

1980 İstanbul Kağıthane doğumluyum. Gümüşhane’liyim. İlkokulu müteakiben orta ve lise öğrenimimi Kağıthane İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Ardından Kocaeli Üniversitesinde Önlisans programını bitirdim. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler mezunuyum. Kağıthane Belediyesi Belediye Meclis Üyesiyim. MAKDER (Marmara İlim Fikir ve Kültür Derneği) Yönetim Kurulu Başkanıyım. Kağıthane Şirintepe Mahallesinde oturuyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Etiketler: » » » » » » »
3502 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.