logo

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım TURAN’dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım TURAN’dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı M. Yıldırım TURAN, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam aleminin ve Beşiktaşlıların Ramazan Bayramını tebrik etti.

Beşiktaş için İnandığın Yolda Yürü

Bayramların barış, sevgi ve kardeşlik paylaşmak gibi duygularla, kayıpların kazanca dönüştürebileceği fırsatlar sunduğunu belirten TURAN, “Yeniden bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar milletçe birlik, beraberlikle barış ve huzurun en yüksek seviyeye taşındığı günlerdir. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı mübarek olsun diyor sağlık, mutluluk ve huzur içinde daha nice bayramları birlikte yaşamayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

14 Mayıs Genel Seçimlerinin de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Aday belli karar net” dedi.

M. Yıldırım TURAN kimdir?

1982 İstanbul doğumlu olup, aslen Sivas Akıncılarlı’dır. Kamu Yönetimi mezunu olan Turan ayrıca İstanbul Üniversitesi’nde Tarih bölümüne devam etmektedir.

İş hayatına 2001 yılında, Beşiktaş Akatlar’daki aile şirketinde yönetici olarak başlamıştır. Entegre tesis yönetimi, katı atık yönetimi ve inşaat alanında faaliyet yürüten firmanın, yurt dışı ve Türkiye’nin birçok bölgesinde projeleri bulunmaktadır. Turan, projelerin başlatılması ve yürütülmesinde koordinatör olarak yer almaktadır.

Siyasete 2001-2006 yıllarında AK Parti Gençlik Kolları kurucusu olarak başlamış, 2006-2018 yılları arasında İlçe Ana Kademe Dış İlişkiler Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, Siyasi Hukuki İşler Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 6 Mayıs 2018’de yapılan 6. Olağan İstanbul Kongresi’nde AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olup, Seçim İşleri Komisyonu ve 2. Bölge Teşkilat Komisyonu’nda yer almıştır. 2002 yılından bugüne yapılan seçimlerde Seçim Koordinasyon Merkezlerinde aktif olarak çalışmıştır.

3 Şubat 2021’de yapılan Beşiktaş 7. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığı’na seçilen Turan evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
224 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.