logo

Maarif Mektebi’nde bu ay NİTELİK konuşuldu

Maarif Mektebi’nde bu ay NİTELİK konuşuldu

Mehmet Akif İnan Vakfı ile Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şubesinin eğitim hizmetlerini planlayan birimi “Maarif Mektebi” işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim seminerleri büyük ilgi gördü.

Alanında uzman eğitimciler tarafından Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerlerin teması “nitelikli eğitim için nitelikli öğretmen, nitelikli yönetim için nitelikli yönetici” sloganı idi.

Maarif Mektebi’nin Eğitim Seminerleri Büyük İlgi Görüyor

7 Ekim Cumartesi günü Beşiktaş Etiler Turizm ve Otelcilik Lisesi Konferans Salonunda 13.00-15.30 saatleri arasında düzenlenen eğitim seminerleri Mustafa Söyler hocanın “MYS Eğitimi” başlıklı eğitimi ile başladı.

Serkan EKMEN hoca ise “Etkili Sınıf Yönetimi” başlıklı eğitim semineri verdi.

En son kürsüye gelen Hamle ÖZÇARIKÇI hoca ise “Etkili İletişim” başlıklı eğitim semineri verdi.

Maarif Mektebi’nin Mehmet Akif İnan Vakfı Eğitim Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen seminerlere katılan Eğitim Bir Sen üyelerinin bu tür eğitim programlarının devam etmesi yönündeki değerlendirmeleri, programın amacına ulaştığının bir göstergesi oldu.

Seminere katılan Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Işık, “Eğitimin düşmanı durağanlıktır. Bu tür etkinliklerin biz eğitimcilerin yenilenmesine, bilgi ve tecrübesini artırmasına vesile olmaktadır” dedi.

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci ise programın amacına değinerek “Bu eğitimin temel amacı üyelerimizin hem aidiyetini arttırmak hem de nitelikli eğitim ve yönetim için gücümüz nispetinde katkı sunmaktır. Eğitim programımıza katkı sunan Serkan Ekmen, Mustafa Söyler, Hamle Özçarıkçı hocalarımıza ve MAİV Eğitim Akademisi’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Program sonunda seminere iştirak eden tüm katılımcılara sertifika verildikten sonra hatıra resmi çekinildi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

237 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.